VALIKKO
29.9.2017 12:24

Aarre store

Kaupallinen yhteistyö: Aarre Store

Oletteko kuulleet Aarre Storesta? Se on Jyväskylän yläkaupungilla sijaitseva design ja second hand -tuotteisiin erikoistunut konseptiliike. Keulahahmona toimii nuori yrittäjä Aino Pohjoisenmäki. Aarre Storen avajaiset vietettiin tämän vuoden toukokuussa Yläkaupungin yössä eli kyse on melko tuoreesta yrityksestä. Liike tuo mielestäni pienen tuulahduksen Keski-Eurooppaa Jyväskylään. Kuinka moni meistä onkaan kaupunkilomallaan pysähtyneensä paikallisessa trendikkäässä second hand -liikkeessä.

Aarre Storesta löytyy second hand -vaatteiden lisäksi myös tarkkaan harkiten valittua kotimaista muotoilua. Second hand -vaatteet valitaan aina huolella ja niitä tarvittaessa myös kunnostetaan. Inspiraation lähteenä on urbaani katumuoti. Aarre Storessa arvostetaan kestäviä materiaaleja sekä persoonallisia vaatteita. Joskus vaatteen jujuna voi olla vaikkapa erikoinen leikkaus. Aarre Storessa myydään myös kotimaisten valmistajien tuotteita. Tässä ajatusmaailmassa yhdistyy monta minua miellyttävää juttua. Samojen seinien sisällä voit suosia kierrätystä sekä kotimaisia pienyrittäjiä.

Tunnelma myymälässä on nuorekas ja innostava. Mikä voima nuorissa yrittäjissä onkaan, ihailen sitä rohkeutta ja intohimoa millä Aarre Storekin on perustettu. Palvelussa huokuu aitous ja ystävällisyys. Mitä enemmän olen kerännyt ikävuosia itselleni, sitä enemmän haluan palvelua ja laatua. Turhanpäiväinen kaupoissa malekseminen ei jaksa enää kiinnostaa. Haluan, että minulle osataan tarjota sitä mitä minä tarvitsen. Sen vuoksi arvostan myös kierrätyksessä sitä, että joku toinen on etsinyt ne helmet kauniisti esille ja voin pyörähtää yhdessä paikassa katsomassa löytyykö minulle sopivaa. Olenpa kuullut Aarre Storea kehuttavan juuri siinä, että tuote on sujautettu odottamaan juuri sitä tietyn asiakkaan seuraavaa vierailua varten. Yrittäjä, joka tuntee vakioasiakkaidensa maun on kultaakin kalliimpi, tässä tapauksessa aarre.

 Neljän viikon ajan Aarre Storessa on myynnissä bloggareiden vaatteita ns. bloggarirekissä.

Tämän postauksen myötä pyörähtää käyntiin Aarre Storen ja Stoorin yhteistyö. Neljän viikon ajan Aarre Storessa on myynnissä bloggareiden vaatteita ns. bloggarirekissä. Ensi viikolla eli alkaen ma 2.10. rekistä löytyy allekirjoittaneen vaatteita. Sen jälkeen aina viikon välein bloggari ja vaatteet vaihtuvat. Minun viikollani bloggarirekki tarjoaa tietysti pienelle naiselle sopivia vaatteita. Lisäksi löytyy kengät ja laukku, huivi ja pipoja. Kirppukokoisten naisten kannattaa nyt siis suunnata Aarre Storeen ja eipä kukaan kiellä jos haluaa käydä nappaamassa lapselleen rekistä vaatteen. Oikeastihan Aarteen konseptiin eivät ole kuuluneet lastenvaatteet, mutta ainakin nyt meidän bloggareiden kohdalla Aino teki poikkeuksen ja myyntirekissä roikkuu myös muutama lastenvaate. Viemäni lastenvaatteet ovat enimmäkseen merkkivaatteita joista voisi olla iloa vielä toisellekin käyttäjälle. Aikuiselle tai lapselle, koot pyörivät n. koosta 146 cm kokoon XS saakka. En voinut olla sujauttamatta rekkiin mukaan muutamia tyttärieni perua olevia merkkivaatteita, joten muutama omaa kokoa pienempikin vaate rekistä löytyy.

 

Nyt tuore uutuus Aarre Storessa on mahdollisuus meille tavallisille asiakkaille tarjota pientä erää omia Aarteen ideologiaan istuvia vaatteitamme myyntiin Aarre Storeen. Tästä ja kaikesta muustakin ajankohtaisesta voit lukea lisää Aarteen facebook-sivuilta täältä. 

Aarre Storen löydät Jyväskylästä Kauppakadulta, yläkaupungin puolelta. Myymälä on avoinna ma-pe 11-17 ja la klo 12-16. Lisää tietoja Aarre Storesta ja yrityksen yhteystiedot löydät aivan uunituoreilta kotisivuilta.

Jatkan juttua Aarre Storesta ensi viikolla. Silloin kerron mitkä nousivat minun ehdottomiksi suosikeiksini Aarre Storen valikoimista. Muutama kotimainen design -merkki ansaitsee tulla oikein kunnolla mainituksi.

Kotimaisuus ja kierrätys kunniaan! Tervemenoa kaikki bloggarirekkiä ihmettelemään ja muitakin aarteita löytämään Aarre Storesta.

Liisa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.