VALIKKO
3.10.2017 17:45

Aarre Storen aarteita

Kaupallinen yhteistyö: Aarre Store

Muutamia päiviä sitten kerroin teille Jyväskylän keskustassa sijaitsevasta second hand – ja design -tuotteisiin erikoistuneesta konseptimyymälästä. Jutun löydät täältä. Tässä postauksessa kerron teille mitä lisää Aarre Storesta. Lähinnä paljastan muutaman oman suosikkini.

Ensinnä täytyy kehua liiketilan ilmettä. Vaatteet ovat esillä kauniisti ja ryhmitellysti. Tila on pelkistetty vaikka tarjontaa löytyy. Puitteet ovat pidetty simppeleinä ja yksinkertaisina jotta tuotteet pääsevät paremmin esiin. Tämä helpottaa asiakkaan asioimista ja ostosten tekemistä. Kirpputorikaaos on kaukana Aarre Storesta. Pidin näkemästäni! Tuotteet myös kiertävät nopeasti joten myymälän ilme tänään ei ole välttämättä sama kuin viikon päästä. Aika kivaa, aina uusia yllätyksiä odottamassa. Kun on kyse kierrätyksestä niin jokainen second hand tuote on yleensä myymälän uniikki kappale. Ei siis kannata jäädä pitkiksi ajoiksi haaveilemaan jos nähdessään jotakin haluamaansa.

Mutta sitten niihin kotimaisen designin helmiin. Tutustuin pariin itselleni täysin uuteen tuttavuuteen. Muutamasta merkistä olin kuullut mutten ollut aiemmin päässyt niitä livenä hypistelemään.

Itselleni uusi tuttavuus oli Pihka collection:n kauniit korut ja linjakkaat laukut. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Kuvassa näkyvät Laulu -korvakorut iskivät suoraan sisimpääni. Nämä vielä hankin itselleni.

Pihka collectionin laukut ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Niissä on aineksia loppuelämän kumppaniksi. Laadukas ja ajaton laukkuhan kestää sekä käyttöä, että aikaa. Todella tyylikkäitä ja simppeleitä koruja sekä laukkuja, tältä merkiltä, niissä on sitä jotakin.

Pahoittelen kuvaajan tunkeutumista peiliin 🙂

Mori collective ihastutti erityisesti keveillä mekoillaan ja kyllä, myös koruillaan. Näiden kahden mainitun lisäksi Aarre storessa on valikoimassa tuotteita kotimaisilta merkeiltä kuten Sekki, Nouki ja Roosa B. Myös Noukin korvikset tekisi mieli ostaa, mutta ensin pitäisi päättää mitkä valitsee. Alla nähtävillä muutamia esimerkkejä. Käytän koruja melko vähän, joten oli hämmentävää kuinka paljon innostuin nimenomaan kotimaisista koruista.

Kaikista suurin herätys veti hiljaiseksi. Meillä on näin upeita kotimaisia tuotteita. Miksi ihmeessä me haluamme silti maksaa satoja euroja laukuista joita on joka toisella ja logot paistaa kilometrin päähän. Jospa jatkossa monikansallisen ja kaikkien olalla samanlaisena keikkuvan merkkiveskan sijasta, kantaisikin ylpeydellä kotimaisen valmistajan laadukasta, käsin tehtyä nahkalaukkua ja korvissa roikkuisi vaikkapa tamperelaiset korvikset.

Vielä on aikaa käydä Aarre Storessa tutkimassa myös bloggarirekkiä. Tällä viikolla on siis minun vuoroni, ensi viikolla kopin ottaa The What -blogi.  Bloggarirekin tulevia viikkoja voitte seurata Aarre Storen sivuilta ja Facebookista.

Pysykäähän tulevat viikot Aarre Storen liepeillä.

Liisa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.