VALIKKO
6.6.2016 13:52

All white

Kaikki vakavasti otettavat bloggarit ja tyyligurut ovat esitelleet itsensä tämän kevään ja kesän aikana all white outfitissä. Vaikka en täytä kummankaan edellä mainitun kriteeristöä niin päätin kantaa korteni kekoon ja esiintyä kuvissa kokovalkoisissa. Vaatekaappia siivotessani nimittäin löysin ikivanhat valkoiset pellavahousut. Porskutin näillä menemään mm. kuopusta odottaessani. Housujen pariksi valkoinen 3/4 hihainen paita, merkiltään Your Face.

DSCF3894

DSCF3898

En omista paljoakaan valkoisia vaatteita. Suurimmaksi osaksi sen takia, että olen auttamaton sottapytty. Valkoinen paita päälle, juhliin ja teet rinnuksille. Toinen paha on punajuuri ja kolmas ketsuppi ja siis kaikki mitä ihminen voi syliinsä kaataa tai tiputtaa. Nyt annoin kuitenkin mahdollisuuden kokovalkoisille.

Muodin huipulle, all white -asu päälle ja suoraan pellolle. Tavoitteena harmonisen kauniit kuvat keskellä kedon kukkasten. Saatatte arvata miten kävi kun rämmin ihanassa voikukkameressä. Vaatteet eivät olleet enää niin kovinkaan white kun pääsin takaisin tielle. Minulla oli kuitenkin oma viisitoistasekuntiseni muotibloggauksen nousevilla tyrskyillä kunnes kokonaisuus petti jälleen.

DSCF3906

DSCF3907

DSCF3909

DSCF3910

Siirryin tutummalle alueelle eli pyykkäämään. Housut voi pestä onneksi kuudessakympissä ja hujautin vielä kloriittia sekaan. Lähtivät puhtaaksi. Paidan onnistuin säilyttämään kutakuinkin puhtaana.

Mitä opin. Ei valkoista Liisalle tai ainakin se sisältää runsaasti riskitekijöitä. Suosittelen muitakin olemaan muodikkaita all white asuineen ennemmin kaupungin keskustassa tai ainakin pysymään pois pelloilta ja ojien pohjilta. Kuvia katsellessa tuli mieleen vielä yksi syy miksen juuri pukeudu valkoiseen. Kyllä se on totta, valkoinen lihottaa… tai näyttää todellisuuden mitä on onnistunut pakoilemaan kokomustissa pitkän ja hämärän talven. Pituuttahan yleensä kokonaan samanvärinen asu tuo lisää kantajalleen. Housut ovat kuitenkin supermukavat päällä joten siirsin nämä etualalle kaapissa ja taidanpa niitä kesähousuina käyttää.

DSCF3893

DSCF3899

Niin ne ovat koululaisetkin nyt jääneet lomalle ja siskontyttö lakitettu viime viikonloppuna. Turhan monta viikkoa on ennen omaa kesälomaa, mutta loma on kuitenkin edessä joten on mitä odottaa.

Mukavaa viikkoa kaikille ja olette tervetulleita seuraamaan 147cm myös somekanavissa täällä ja täällä !

 

Kommentit

 • Jenni

  Mulla on kanssa ollut tuollaiset pellavahousut (mustat ja ruskeat kylläkin) ja oli aivan ihanat kesähousut! Lemppareimmat ikinä. Käytin niitä loppuun asti kunnes kirjaimellisesti menivät palasiksi. Nyt aloin taas kaivata niitä, en oel yhtä hyviä housuja nimittäin mistään enää löytänyt!

   0
  • Liisa

   Joo nämä on kyllä loistavat ja oikeasti vilpoisatkin. Siksi toisekseen kun pellava saa olla hieman ryppyisetkin eikä se haittaa mitään.

    0
 • Anniina

  No et kyllä näytä ollenkaan lihavalta vaan oikein hyvältä ja viihtyisältä näyttää siellä kukkaniityllä 🙂 Munkin pitäis hommata pellavahousut tai jotkin muut vilpoiset pitkälahkeiset housut, olisi kätevät kesällä. Mulla on yhdet sinikirjavat, mutta nekään ei ihan joka tilanteeseen sovi.

   0
  • Liisa

   Kiitos Anniina! Ei nämä ennen kyllä istuneet näin ”timmisti” pepusta, ei edes silloin raskausaikana ;D
   Onnea pellavahousujen etsintään. Jos löydät jostakin niin vinkkaapa. Mä voisin ostaa toisetkin, muut kuin valkoiset.

    0
 • Riikka | Mukavuusalue

  Mä ostin just Benettonin viskoosihousut, jotka on myös ihanan väljät ja ohuet. Esittelin ne miehelle kotona ja sanoin jättäneeni uusien farkkujen oston syksyyn. Mies vain totesi, että olisit ostanut mieluummin farkut. Ei siis olleet mitkään hot pantsit miehen mielestä, mutta mun mielestä just ihanat. Yläosa voi sitten olla väljien housujen kanssa vähän tyköistuvampi.

   0
  • Liisa

   Oi niitä miehiä, ihanan suorasukaisia. Eivät tosiaan ole hotpantsit nämä minunkaan housut, mutta niin miellyttävät päällä. Kunhan vain pysyisivät puhtaana 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.