VALIKKO
4.2.2016 16:22

Arkea villapöksyissä ja postinhaku kengissä

Huh taas mikä viikko. Joka päivä kamala kiire töiden jälkeen johonkin. Lapsia kuskailtu harkkoihin ja ratsastustunnille. Käyty kaupassa, pesty pyykkiä ja väännetty ruokaa. Tingitty vähän yöunista ja silti tuntuu ettei ehdi kaikkea mitä pitäisi. Tavallista perheellisen arkihässäkkää siis. Tunnistatte varmasti tunteen? Sitten kun työelämäkin on melko hektistä niin täytyy sanoa, että monesti näin torstain kohdalla alkaa hyydyttää. Mut hei, nyt on kuitenkin jo torstai. Tarkoittaa sitä, että kohta on viikonloppu. Tänään mä siivoan. Huomenna voi sitten aloittaa viikonlopun heti töiden jälkeen. Paitsi, että huomennakin pitää selättää ensin yksi pianotunti. Sen jälkeen taidan käydä pitkällä lenkillä ja hautautua nojatuoliin takan viereen. Ja oon siinä sitten koko viikonlopun.

Mutta koska mennään kohti viikonloppua niin mä alan jo laskeutua niihin fiiliksiin sekä viikonlopun virttyneisiin vetimiin. Sitä myöten kun ikää on tullut lisää ja olen hautautunut syvemmälle korpeen, on vaatteiden mukavuus noussut entistä tärkeämmäksi kriteereiksi. Pukeudun paljon urheiluvaatteisiin. Ei tyylikästä, mutta sopivaa mukavuudenhaluiselle. Olen työssä missä käytetään lajityypilleni ominaista univormua joten myöskään töihin minun ei tarvitse erikseen pukeutua. Olen viluinen ja pidän siitä, että vaatteet ovat lämpöisiä ja pehmoisia.

Hurahdin pari vuotta sitten villahousuihin. Ne ovat vertaansa vailla olevat kotihousut. Ne täyttävät kaikki edellä mainitut kriteerit. Pehmeät, lämpöiset ja joustavat. Ei kiristä eikä purista. Nämä kuvissa näkyvät villapöksyt ostin viime talvena. Jotakin ei-laadukasta sekoitettahan materiaali enimmiltään on, mutta mukana merinovillaa. Näillä tarkenee pakkaspäivänäkin, on oikeasti lämpöiset.

Villasukat minulla on jalassa melkein aina, nukkuessa, helteillä kotona mekon kanssa ja välillä siellä töissäkin. Olen ääreisverenkierroton ihminen ja tarvitsen kylmiin varpaisiin lämmikkeet ettei varpaat mene tunnottomiksi.

DSCF2818

DSCF2823

Mutta tiedättekö mitkä on postinhaku kengät? Ne ovat niin karseassa kunnossa olevat jalkineet, ettei niillä kehtaa lähteä ihmisten ilmoille. Kuitenkin niin ihanat jalassa, ettei niitä hennota heittää poiskaan. Siispä niillä kävellään hakemassa postia, kipaistaan roskiksella ja puuliiterissä sekä naapurissa. Itselläni on kahdet postinhakukengät, talvi- ja kesämallisto erikseen. Molemmat yhtä hirveässä kunnossa. Kuvissa nähtävillä talvimalliston jalkineet. Vain niiltä osin kuvattuna kun niitä kehtaa esitellä.

DSCF2830

Mutta nyt imuri laulamaan. Heippa ja kivaa viikonloppua kaikille!!!

P.S. Näihin pitää aina aihe valita. Mietin, että mitähän se tämäkin on. Muotia ei nyt ainakaan. No yleistä, onhan tää varmaan aika yleistäkin. Laitoin kuitenkin lifestyle, sellaista mun lifestylejuttua tää arki ja villahousuissa kulkeminen taitaa olla. Ja oikeastaan arki on ihan jees. Tässä on ollut tarjolla kaikenlaista kiireen pysäyttäjää viime aikoina. Olen siis todennut, että ihan tavallinen arki on oikeastaan oikein mukavaa ja turvallista, kunhan elämä saa jatkua vanhoissa tutuissa uomissaan 🙂

Kommentit

 • Annaleena

  Laita vaan muoti 🙂 Saatat olla trendsetteri!

   0
  • Liisa

   Trendsetteri, tosiaan enpä ajatellut. Eihän sitä tiedä millainen hitti mun villahousuista vielä tulee 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.