VALIKKO
4.8.2016 17:43

Coolit pellavahousut

Mä löysin pari päivää sitten itselleni ihan tosi coolit pellavahousut. Katselin näitä heti kun astuin sisään Mäntän Muotimyllyyn. Koot vaan näyttivät niin kovin isoilta ja pienen hypistelyn jälkeen jatkoin matkaani. Pellavahousut jäivät kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja palasin niiden luo. Myyjä vakuutteli niiden olevan melko pientä mitoitusta Italialaisen alkuperänsä vuoksi. Sovitin, myyjä oli oikeassa, koko on pieni. Ostin elämäni ensimmäiset S/M kokoiset housut.

Pellavahousut

Pellavahousut

Pellavahousut

Tämän tyylisiä housuja olen jo pidempään katsellut mutten ole löytänyt sopivia. Eräs suomalainen brändi tekee paljolti samaa mallia olevia ihanuuksia. Olisin mielelläni ostanut suomalaista, mutta sovituksessa kotimaiset pellavahousut osoittautuivat taannoin liian isoiksi.

Käärittävät lahkeet housuissa ovat lyhyen pelastus.

Malliltaan nämä ovat yogapantsien tapaan roikkuvat haaruksista ja lahkeita on tarkoituskin kääriä. Tosin minun piti kääräistä pari kertaa lisää valmiiden käänteiden päälle. Nämä käärittävät lahkeet housuissa ovat lyhyen naisen todellinen pelastus.

Pellavahousut

Pellavahousut

Lapset eivät olleet aivan vakuuttuneita näistä housuista, täysin ”out of season” -osastoa. Mies oli kohteliaan vaitelias. Päättelin ettei tämä roikkumalli välttämättä ole hänenkään suosikkinsa. Onneksi en näitä heille ostanutkaan vaan itselleni!

Kesäkin on jo kääntynyt elokuulle joten toivotan teille mukavia elokuun alun päiviä!

-Liisa-

Kommentit

 • Jasmin T

  Aivan ihanat housut, tuntuvat varmaan myös ihanalta päällä kun ovat pellavaa. Haluan samanlaiset! <3
  jasmintuomi.blogspot.fi

   0
  • Liisa

   Kiitos Jasmin 🙂 Päällä erittäin miellyttävät, pehmeät ja vilpoisat. Hintakaan ei muuten päätä huimannut, maksoivat 39 euroa.

    0
 • Piia

  On kyllä tosi siistit housut.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

   0
  • Liisa

   Kiitos! Minäpä käyn tutustumassa blogiisi.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.