VALIKKO
18.1.2016 18:01

Hattulit

Äitini oli ostanut myyjäisistä ennen joulua pipon lahjaksi. Unohti sen paketoida ja löysi pipon muutamia päiviä sitten kaapin perältä. Myssy ei ollut alun alkaen meidän Sippuralle edes tarkoitettu. Sovituksen jälkeen mummi kuitenkin päätti  hatun löytäneen omistajansa. Niin hyvin tyttö ja pipo sopivat toisilleen. Meidän onni, että mummi on hajamielinen.

DSCF2975

Sippura eläinrakkaana ihastui tietysti hatun kolmiulotteiseen Wolf -printtiin. Tytär on alkanut yhä enemmän miettiä mitä haluaa päälleen laittaa. Enää kaikki mikä on äidin mielestä kivaa, ei olekaan sitä tyttären mielestä. Ei saa olla liian lapsellista. Tämä pipo ei ollut!

DSCF2981

Äitiä ihastutti kuosin lisäksi lämmin vuori. Pipo on vuoritettu fleecekankaalla. Tarkenee siis pakkasillakin. Pienen tutkinnan jälkeen pipo osoittautui Hattulin tuotteeksi. Hattuli on keskisuomalainen yhden naisen yritys. Sanna suunnittelee ja ompelee tuotteensa itse.

DSCF3049-001

Löysimme paikallisesta suoramyyntipisteestä lisää Hattulin tuotteita. Kuopus ostatti sieltä itselleen pannan joka on nyt takkutukkaa pitänyt aisoissa.

Kurkistakaapa Hattulin nettisivuja täältä. Hattulin Sanna kertoi tosin nettisivujen päivityksen hieman laahaavan. Facebook-sivuilta löytyy Hattulin uusimmat tuotteet ja kangasmallit, joten vilkaiskaapa sieltä lisää 🙂

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.