VALIKKO
10.2.2019 06:50

Huulirasva rohtuneille huulille

Olen atoopikko ja talvella ihon kuivuminen, kutina ja kihinä on ajoittain mahdotonta. Yksi ongelma ja valitettavasti hyvin näkyvä sellainen on huulten kuivuminen sekä halkeilu ja ihottuman leviäminen vähitellen myös huulten ympäristöön. Yleensä vetelen vaseliinia huuliin (ja vähän siihen ympäristöönkin) reilulla otteella. Jos vain malttaa kosteuttaa riittävän usein, pysyy huulet ihan kohtuullisessa kuosissa rohtumatta.

Ennen joulua kävin Jyväskylässä Toivolan vanhan pihan joulupihalla. Siellä oli paikallisten tuottajien tuotteita myynnissä. Varsinaisesti menin hakemaan lankoja, mutta samalla pöydällä oli myynnissä huulirasvoja. Nappasin yhden kokeiluun ja se olikin loistava löytö. Huulet ovat pysyneet yllättävän pehmeinä kovastakin pakkasesta sekä viimasta huolimatta ja mikä parasta, suupielet eivät ole halkeilleet. Olen löytänyt kaverin vaseliinille. Loppuviimein se peltinen vaseliini -purkki ei ole aina se kätevin vaihtoehto kuljettaa mukana. Töissä en myöskään mielelläni levittäisi sormella rasvaa huuliini, pöpöjen pelossa.

Huulivoide on Pipi´s Creations -yrityksen tuotteita. Facebookista ainakin löytyi heidän sivunsa. Pipi´s Creations näyttää tekevän paljon muutakin kuin voiteita. Itselläni ei kokemusta ole vielä kokemusta muista tuotteista, mutta huulirasva on ollut hyvä. Parasta tietysti on se, että tuote on lähellä tuotettu ja ostaessani sain seikkaperäisen selvityksen mitä tuote sisältää. Lisää tätä huulirasvaa täytyy jossakin vaiheessa ostaa, ainakin ensi talven pakkasille. Tästä on nyt vielä jäljellä. Toki välillä olen edelleen vedellyt huuliin sitä perinteistä vaseliinia kotioloissa. Mainittakoon vielä, että huulirasvoja oli monella ”maulla”. Omani on Apple Pie.

Mistä tätä saa ostaa? No ainakin Hakamaan lammastilan Maija kertoi Pipi´s Creationin tuotteita tulevan myös heille myyntiin. Pitäisi tehdä piipahdus Hakamaan tilalle. Olen kuullut uuden pihapuodin olevan varsin kaunis kokonaisuus. Ja mulla on lankatarvettakin.

Kyseessä ei ole mikään yhteistyöpostaus, toivottavasti kiitos tavoittaa huulirasvojen tekijän!

Pusu poskelle pehmein huuliin,

Liisa

Kommentit

  • Nimetön Piret/ Pipi’s Creations

    Kiitos ! Lämmittää tekijän mieltä

     1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.