VALIKKO
19.3.2018 15:46

Ilta naisille – Jyväskylän liivi- ja sukkapiste

Kaupallinen yhteistyö: Jyväskylän liivi- ja sukkapiste

Minulla ja joukolla stoorin kollegoitani oli ilo viettää blogi-iltaa uudistuneessa Jyväskylän liivi- ja sukkapisteessä . Liivi- ja sukkapisteellä on myös Facebook -sivut, joita voit seurata täällä. Myymälä on uudistunut hiljattain. Muodonmuutoksen aikana tila tuplaantui ja ilme raikastui. Sisään astuessa nähtävillä on heti houkuttelevat uutuudet ja uusimmat trendit palvelutiskin lähettyvillä. Toisella puolella myymälää on sovitustilat sekä tilaa yöpuvuille ja uima-asuille. Tilaan on saatu sommiteltua myös viehättävä istuskeluryhmä. ”Miesparkki”, kuten Liivi- ja sukkapisteen väki nurkkausta leikkimielisesti kutsuu. Meidän illassamme ei kuitenkaan miehiä ollut vaan ilta oli pyhitetty naisille ja naiseudelle.

Liivi- ja sukkapiste Jyväskylän ydinkeskustassa on perinteikkään parikymmenvuotisen historian omaava yritys. Liike on erikoistunut naisten laadukkaisiin alus- ja yöasuihin sekä uimapukuihin. Valikoimaa löytyy kaikenikäisille ja -kokoisille naisille. Yrityksen perustaja Vuokko Mäkiniemi luovutti tahtipuikon nykyiselle omistajalle Marjatta Piiraiselle syksyllä 2012. Blogi-illassa meitä emännöi Marjatta sekä hänen oikea kätensä Anne.

Ihana kaksikko esitteli meille liiketilaa, uutuuksia, alusasujen historiaa sekä antoi ohjeistusta alusasujen valintaan. Lisäksi saimme maistella kuohuvaa sekä maukkaita suolaisia paloja. Alusasuja ostaessa on tärkeää tuntea olonsa turvalliseksi, esteettinen ja harmoninen tunnelma on plussaa. Liivi- ja sukkapisteen tunnelma ja palvelu oli lämminhenkistä ja huomaavaista. Alusasujen osto voi olla luksushetki arjen keskellä, kampaajan tai kauneushoitolan tapaan.

Illan aikana bloggaaja jos toinenkin piipahti sovituskopin puolella. Vai voitteko itse vastustaa kuvissa näkyviä kevään hempeitä uutuuksia? Liiveissä vaihtuu mallistot kausittain, aivan samoin kuin muissakin vaatteissa ja asusteissa.  Alusvaatemallistoissa on mukana aina tuttuja turvallisia vaihtoehtoja, mutta myös trendivärejä sekä rohkeampia uutuuksia niitä kaipaavalle. Tämän kevään väripaletissa korostuu perinteisten valkoisen ja mustan lisäksi murrettuja kauniita värejä nudesta, roosan kautta persikan sävyihin. Kaunista, todella kaunista.

Liivi- ja sukkapiste on panostanut laadukkaisiin alusasumerkkeihin. Belgialaista laatua edustaa Marie Jo ja Prima Donna. Ranskalaisten Simone Perelen ja Aubaden mallistoissa ihastuttaa herkät, kauniit Calais´n pitsit. Pitsi tuntuu todella pehmeältä iholla. Tiesittekö, että Ranskassa on oma pitsialueensa Pohjois-Ranskassa, Calais.  Ranskalaiset taitavat siis shampanjan valmistamisen lisäksi myös pitsin valmistuksen salat. Urheilualusasujen aatelistoa edustaa puolestaan saksalaiset Anita -asut.

Liivi- ja sukkapisteen rautaiset ammattilaiset näkevät koko naiseuden kirjon iloineen ja suruineen.

Rautainen ammattilaisuus oli se mikä jäi päällimmäisenä blogi-illastamme mieleen. Liivi- ja sukkapisteen väen käsien läpi on vuosien myötä kulkenut tuhansia naisia erilaisine rintoineen. He ovat nähneet niin runsaita kuin pieniä povia. Ei tarvitse hävetä omaansa eikä miettiä ymmärtääkö myyjä mitä tarkoitan. Liikkeessä käydään ujostellen äidin kanssa ostamassa ensiliivejä, myöhemmin imetysliivejä yhdessä upeimmista elämänvaiheista sekä liivejä tavalliseen arkeen ja juhlaan. Liivi- ja sukkapisteessä on tarjolla myös proteesiliivejä, joten ostoksille saavutaan myös yhdessä raskaimmista elämänvaiheista. Marjatta ja Anne ovat vuosien myötä nähneet koko naiseuden kirjon iloineen ja suruineen. Siksi he eivät hämmenny vaikka sinä asiakkaana olet hämmentynyt tai saatat tirauttaa heidän edessään muutaman ilon tai surun kyyneleen.

Itsevarmuus syntyy hyvän itsetuntemuksen, itsensä hyväksymisen ja hyvien sekä istuvien alusvaatteiden kautta, on joku viisas ihminen joskus sanonut.

Liisa

P.S. Pienet naiset ja etenkin pienipoviset naiset, pysykäähän kuulolla. Tämän vierailun innoittamana ajatuksissani on kirjoittaa piakkoin pienirintaisen pukeutumisesta. Sain kullanarvoisia vinkkejä blogi-iltamme emänniltä.

Kommentit

 • Minna Rajala

  Kuulostaa siltä, että teillä oli oikein lämminhenkinen ilta ja mukaan tarttui paljon hyödyllistä tietoa! 🙂

   1
  • Liisa

   Meillä oli mukava ilta. Hyödyllistä tietoa saimme paljon, alkaen siitä etten tiennyt edes omaa liivien kokoa vaikka luulin tietäväni 😀

    0
 • Nimetön Henna

  Kuulostaapa kyllä mahtavalta illalta! Alusvaatteet on kyllä asia, mihin kannattaa panostaa ja löytää itselle sopivat, jotta ei purista tai tunnu huonolta jostain kohtaa 🙂

   1
  • Liisa

   Ilta oli onnistunut 🙂 Myös alusvaatteiden kanssa toimii vanha kunnon sanonta: panosta laatuun, ei määrään. Kolmillakin rintaliiveillä jo pääsee alkuun. Yhdet tummat, yhdet vaaleat ja yhdet urheiluliivit.

    0
 • Sukat hukassa

  Se on jotenkin ihanan luksusta kun arjen keskellä käy valitsemassa liikkeessä itselleen kauniit, hyvät liivit ❤ ihanan näköiset tilat heillä!

   1
  • Liisa

   Omaankin silmään tilat olivat harmoniset ja mikä tärkeintä valikoima myös kaunista 🙂

    0
 • Jasu

  Oli kyllä kiva ilta 🙂 pakko käydä kotiuttamassa liivit tuolta.

   1
  • Liisa

   Niin oli 🙂 Itselläni aikomuksena käydä myös ostoksilla.

    0
  • Liisa

   Kiitos, meillä oli sellainen hemmotteluhetki. Voi, kun olisit ollut mukana 🙂

    0
 • Ansku

  Naisten kannattaisi sopia treffit kahvilan sijaan liiviliikkeeseen. Yhdessä oli mukavampi asioida, kun yksin (vaikka sekään ei mulle ongelma ole). ❤️

   1
  • Liisa

   Juuri niin, yhdessä on mukavampaa 🙂

    0
 • Ritunen

  Ehdottomasti kaupungin paras liiviliike

   1
  • Liisa

   Näin on moni sanonut ja jos moni sanoo niin sen täytyy olla totta!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.