VALIKKO
30.10.2016 14:45

Iso huivi

Nyt löysin ison huivin. Huivi on niin iso, että siihen voi kääriytyä melkein kokonaan. Olen totaalisen rakastunut. Tämä yksilö on Zaralta ja kyllä, tykkään ostoksestani. Sen lisäksi, että tämä on pehmoinen ja lämmin, on huivi myös jättimäisen iso. Huivia voi pitää kaulassa, kääräistä ympärille viitan tapaan ja olen käyttänyt myös peittona iltaisin lukiessa tai neuloessa. Värejä tässä huivissa on paljon. Värit ovat kuitenkin harmonisen rauhallisia ja aseteltuna klassisesti raidoittain. Hintakaan ei ollut huima, hieman alle 30 euroa.

Iso huivi

Huivit on siitä hyviä, että ne ovat yleensä sopivia ihmisen koosta huolimatta. Olet lyhyt, laiha, pyöreä tai pitkä, huivi on aina sopiva. Huivit ovat myös hyvä tapa asustaa muita perusvaatteita lämpimämmäksi, juhlavammaksi tai tuomaan jonkun vuodenajan sävyä pukeutumiseen. Täytyy toki rehellisyyden nimissä myöntää, että mietin onko tämä liian iso minulle? Näyttääkö tämä liian muhkealta kaulassani? Hukunko minä tähän huiviin? Päätin kuitenkin, että tämä on oikein hyvä.

Iso huivi

Syksyn koleus tuntuu tunkeutuvan nyt jo sisälle pirttiin. Takka ja puuhella on ahkerassa käytössä. Puuhellaa tosin ehdin poltella lähinnä viikonloppuisin, mutta silloin meillä harrastetaankin slow foodia ja soppakattila porisee puuhellan kulmalla. Olen päättänyt vakaasti nauttia kaikista pohjolan neljästä vuodenajasta. Jokaisessa vuodenajassa on jotakin hyvää. Syksyssä ja alkutalvessa hyvää olkoon se, että voi taas poltella tulisijoja ja nauttia niiden tuomasta pehmoisesta lämmöstä. Lisäksi voi pukeutua ihaniin ja lämpimän vaatteisiin. Viileät ilmat ovat myös oivallinen tekosyy ostaa itselleen vaikkapa uusi huivi.

iso huivi

Pehmoista sunnuntaita ja ensi viikkoa,

Liisa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.