VALIKKO
30.3.2016 19:46

Isoissa saappaissa

Jatketaan pohdiskelua pienen naisen jalkineista. Korkokenkiin liittyviä ongelmia käsittelin jo aiemmin. Nyt siirrytään saappaisiin. Saappaissa tulee usein pidettyä villasukkia tai muita paksumpia sukkia ja olen usein ostanut pieneen jalkaani myös kokoa 36. Kokoa 35 on saapikkaissa nykyään myös varsin hyvin tarjolla. Ongelmana ei siis olekaan se kokonumero. Saappaassa kärkeen voi vaikka tunkea talouspaperia jos on liian isot. Ongelma saappaiden osalta onkin aivan muu.

DSCF3370

 

Nämäkin kuvassa näkyvät saappaat näyttävät varsin hyviltä näin sivusta katsottuna. Mutta…

 

DSCF3369

Kun vaihdetaan kuvakulmaa niin tilanne ei olekaan yhtä mairitteleva. Lörpöttää, varret lörpöttää aina. Vaikka en mielestäni ole erityisen kapeasäärinen niin ilmeisesti reilusti standardeja kapeampi sääreni on. Olen ostanut lukemattomia saapikkaita, kaikki liian isoilla varsilla. En ymmärrä miksi olen niitä edes ostanut, ehkä paremman puutteessa. Toinen ongelma on tietysti ne liian pitkät varret. Lyhyellä ei ole mitään ongelmia löytää ylipolven saappaita. Niitä on kaupassa tarjolla enemmän kuin uskottekaan.

Täydellisten saappaiden metsästyksen olen luvannut itselleni käynnistää viimeistään syksyllä. Tiedän, että myynnissä on erityisen kapeilla varsilla varustettuja saappaita. Olen jopa tutkinut asiaa. Nyt ajatukset kuitenkin karkaavat jo kohti kesää ja kesäkenkiä. Mun varpaat haluaa tuulettua jo sandaaleissa. Saappaiden ostamiseen ei enää tälle keväälle innostus riitä. Joten nyt mennään liian isoissa saappaissa.

Laukku /// Michael Kors , Saappaat /// Anna Field

Laukku /// Michael Kors , Saappaat /// Anna Field

Asusteissa tykkään värinä kyllä tosi paljon konjakista. On kiva mustan asun kanssa, mutta tosi ihana myös sini-valkoisen asun kanssa. Myös kesällä raitamekkojen kaverina konjakki on varma valinta, mutta kenkänä toki joku saappaita kevyempi ratkaisu. Ostinkin kerran yhdet konjakit ballerinat, sattuivat vaan olemaan liian isot. Sellaiset olisivat kyllä myös hankintalistalla.

DSCF3242

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.