VALIKKO
5.1.2016 12:52

Kasa lankoja

Jos löytää alennusmyynnistä ison kassillisen lankoja, niiden ostoa ei tarvitse mitenkään perustella. Sen vuoksi, että ne olivat niin halpoja. Vaikkei olisikaan vielä varma mitä niistä tekee, niin se oli järkiostos. Eiks vaan?

DSCF2844

Jos kuitenkin joutui perustelemaan kotiuduttuaan puolisolle ostoksiaan niin saattoi erehtyä sanomaan, että tekee langoista lapsille villatakkeja. Jotakin täytyi keksiä siinä vaiheessa kun mies kauhistui loppusummasta vaikka hintaa tulikin pyöristettyä alaspäin.

Lienee parasta siis laittaa puikot suihkimaan ja aloittaa ensimmäisen villatakin teko. Vaikken olekaan varma osaanko sitä tehdä valmiiksi saakka. Olen neulonut kyllä useamman vuoden. Tuotan sukkia, lapasia, kaulureita ja kaulaliinoja vaihtelevalla menestyksellä. Niitä neuloo nopeasti ja useimmiten helposti. Neuletakit -ja puserot ovat tuntuneet liian hankalilta ja isoilta projekteilta.

Kuopus ihastui tuohon Novitan lehto -lankaan. Enkä ihmettele, langassa on mohairia joka tekee siitä ihanan pehmeän tuntuisen. Tyttö ilmoitti haluavansa neuletakin jossa ei ole edessä nappeja. Taskut kuulemma saisi olla. Työ aloitettu, tuloksesta en uskaltanut takuuta tyttärelle antaa.

DSCF2851

Kommentit

 • Isosisko

  Haa, löysin sivuille. Onnea uuteen blogiin! Minulla on tullut koko talven vaan tätä perusvillasukkaa 🙂 onneksi käyttöä löytyy vanhassa torpassa. Taretaan kissan kanssa tässä leivinuunin kupeessa.
  Iloa loppuviikkoon!
  Tv. Isosisko 157 cm

   0
 • Kaisa

  Ja ystäväsi löysi myös. Onnea uuteen blogiin, kivalta näyttää. Saat kertoilla enemmän, kun nähdään ❤️

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.