VALIKKO
8.5.2016 18:20

Kesäelämää

 

DSCF3762

Ihana toukokuu ja sen mukanaan tuomat kesäiset ilmat. Mulla oli tällä viikolla ihanat viiden päivän vapaat, lapsilla oli neljän ja miehelläkin kolmen. Tuntui kuin olisi ollut pieni loma. Heitettiin normaalit arjen rutiinit romukoppaan ja nautiskeltiin oikein urakalla.

DSCF3773

Viikonloppuun sisältyi aurinkoa, lepoa, grillaamista, hyvää ruokaa ja juomaa, eväsretki ja pieni visiitti kaupunkiin. Niin ja käytiin tietysti kukittamassa molemmat mummit sekä isomummi. Leikkimökkikin on nyt kesäkunnossa ja sen tulevaisuuttakin jo suunniteltiin. Tulisikohan siitä sittenkin tyttöjen kesäolohuone jotta se pääsisi taas ahkerampaan käyttöön?

DSCF3754

Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan ja niin myös tämä. Akut on kuitenkin hetkeksi ladattu. Vain muutama viikko ja lapsilla alkaa pitkä kesäloma. Heinäkuun puolivälin jälkeen koittaa oma loma. Edessä on siis koko kesä ja tämä oli vasta alkua sille kaikelle. Mutta nyt ajatukset kohti ensi viikkoa ja alkuviikon arkipuuhia. Saamme aloittaa viikon ainakin ennusteen mukaan vielä aurinkoisessa säässä.

Aurinkoa viikkoosi!

DSCF3772

DSCF3739-001

DSCF3735

Melko hempeitä tuli näistä kuvista, mutta sopinee näihin toukokuun fiiliksiin. 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.