VALIKKO
28.9.2016 06:28

Lasten 3+1 päivää

Kaupallinen yhteistyö: Sokos, Jyväskylä

Sokoksella alkaa tänään keskiviikkona 28.9 perinteiset 3+1 päivää. Sain mahdollisuuden käydä tutustumassa 3+1 päivää tuotteisiin lastenosastolla jo pari päivää teitä muita aiemmin. Minulla oli tyttäret mukana tuomassa tämän alueen kuluttajan näkökulmaa sekä toimivat samalla kuvausassistentteina.

Nyt on luvassa muutamia hyviä tärppejä siitä, mitä tuotteita kannattaa bongata Jyväskylän Sokokselta 3+1 -kampanjan aikana lasten tuotteiden osalta.

Tommy Hilfiger on klassikkomerkki jonka yksinkertainen sävymaailma hurmaa vuodesta toiseen. Yksinkertainen pääosin sinisestä, punaisesti ja valkoisesta koostuva väripaletti toimii edelleen. Myös Hilfigerin tuotteita löytyy 3+1 päivää kyltin alta. Kampanjahintaan on neuleita ja t-paitoja sekä kaikki tämän merkin farkkujen hinnat ovat – 50%. Hilfigerin alennetuista saa rakennettua asuja sekä pojille että tytöille siistimpään arkeen. Näiden joukosta löytyy myös minun suosikkini. Jos minulla olisi pieni poika niin olisin napannut matkaan farkut ja kuvassa näkyvän iloisen punaisen t-paidan.

Lasten 3+1 päivää

T-paita 14,90 e ja farkut 29,95e / Tommy Hilfiger

Lasten 3+1 päivää

Lasten 3+1 päivää

Toisen merkkituotteen Peak Performancen valikoima tarjoaa rentoja vaatteita sukupuoleen katsomatta. Värit ovat raikkaita ja kangas laadukkaan paksua. Paksuhko kangas lämmittänee mukavasti myös syksyn ja talven koleudessa. Valikoimasta löytyy huppareita ja collegehousuja jotka näyttävät siltä, että niistä voisi hetkessä tulla kenen tahansa päiväkotilaisen tai koululaisen lempivaatteita. Hinnoista on lähtenyt mukavasti pois pari-kolmekymmentä euroa alkuperäiseen hintaan nähden.

Lasten 3+1 päivää

Lasten 3+1 päivää

Lasten 3+1 päivää

Huppari 39,95 e ja housut 39,95 e / Peak Performance

Jottei jalkoihin käy kylmä kelien viilentyessä, on Sokoksella kampanjanhintaan myös Kangaroosin välikausikenkiä. Tyyli on ainakin minun jälkikasvuni mieleen eli skeittikenkä. Kenkää löytyy kokomustana sekä hieman värikkäämpänä ja hilepintaisena mallina. Hintaa näille kengille 29,95 euroa (ovh. 44,95 e).

Lasten 3+1 päivää

Kahden tyttären äitinä en voinut olla huomaamatta Creamien ihanuuksia. Cremien tyttöjen vaatteet ovat kauniin murretuissa sävyissä suorastaan houkuttelevia. Värit ovat harmonisen rauhallisia. Tämän syksyn muotiinhan kuuluu myös pastellit ja kauniita pastellivärejä löytyy myös näistä. Myös tumman turkoosiin mekko ihastutti ja kuopus pääsi sovittamaan mekkoa. Hinta mekoille ja hameille nyt 29,95 (ovh. 49,95e). Neuletakit ja bolerot ovat nyt myös kampanjahintaan.

Lasten 3+1 päivää

Mekko 29,95 e ja bolero 19,95 e / Creamie

Mekko 29,95 e ja bolero 19,95 e / Creamie

Sokoksen tämän syksyn 3+1 päivää kuvasto löytyy täältä. Sieltä voi tutustua kaikkiin 3+1 päivää -kampanjan tuotteisiin. Hyviä tarjouksia on sekä naisten että miesten vaatteissa, kengissä ja laukuissa. Myös kosmetiikkaa, kirjoja ja kodintuotteita näyttää olevan tarjolla kampanjahintaan. Tässä postauksessa näkyviä lastentuotteita ei kuvastosta löydy.

Loppuun vielä yksi vinkki, vaikkapa jo joululahjoja etsivälle. Huomasin leluosastolla osan legopakkauksista olevan puoleen hintaan.

Lasten 3+1 päivää

Kiitos Sokoksen väelle tästä mahdollisuudesta! Oli mielenkiintoista ja antoisaa päästä tutustumaan siihen työhön mitä kuluttaja ei yleensä pääse näkemään. Meillä oli lisäksi valtavan hauskaa tyttöjen kanssa kun kuvailtiin, soviteltiin vaatteita ja mietittiin mikä on kenenkin suosikki.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.