VALIKKO
1.6.2016 15:19

Leikkimökin uusi elämä

Leikkimökin muutos oli yksi tämän kesän projekteista. Meillä on pihan perällä leikkimökki. Tytöt olivat varsin ahkeria leikkimökin asukkeja pienempinä. Tosi monena kesänä leikkimökissä oli myös kioski pystyssä, ainakin kuopuksen synttärien aikoihin. Nyt viime kesänä ei leikkimökissä enää ollut entistä sutinaa. Tänä keväänä näytti ettei innostusta ollut enää ollenkaan. Aloinkin ehdotella tytöille leikkimökistä luopumista. Samalla alkoi kuitenkin kyteä ajatus kesähuoneesta koululaisille. Alettiin suunnitella ja miettiä värejä. Tyttöjen toive oli melko yksinkertainen eli mustaa ja valkoista. Hempeät sävyt ja romanttinen tunnelma saivat siis kyytiä.

Seinät maalattiin uudelleen koska ne olivat jo melko nuhjaantuneet. Lattian siniharmaa sävy sai väistyä mustan tieltä.

DSCF3877

DSCF3878

DSCF3873

Kalusteet ja tekstiilit ostettiin enimmäkseen Ikeasta ja H&M homesta. Lattialla oleva lyhty on nappaistu rautakaupan alekorista ja sen sisällä oleva led-kynttilä Tigerista. Pillimukit on Finnmarilta. Pienen budjetin muutos siis tämäkin kuten kuistin muutoskin oli aiemmin. Kallein investointi taisi olla lattian musta maali. Kaikkinensa rahaa meni kuitenkin alle 100 euroa.

Omistajat vaikuttavat tyytyväisiltä kesähuoneeseen. Itse toivon, että leikkimökki pääsisi runsaampaan käyttöön. Tuolla voi kuunnella musiikkia, lukea sateellakin ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Nälkä kasvaa syödessä. Nyt olisi kiva saada sellainen kesähuone mihin mahtuisi aikuinenkin. Tosin mahdun mä kyllä tännekin girl’s loungeen 😉

DSCF3869

DSCF3865

DSCF3849

DSCF3858

DSCF3856

Kommentit

  • Liisa

   Kiitos! Omistajat ovat tuntuneet viihtyvän siellä varsin hyvin. Youtubesta musiikkia, heppakirjat tai Harry Potterit kouraan ja ovat pitkänkin hetken piilopaikassaan kadoksissa ☺

    0
 • Nimetön Nimetön

  Onpas kyllä tyylikäs leikkimökki! 😀

   0
 • Näyttääpä kivalta! Meilläkin on ollut puhetta leikkimökin muuttamisesta chillailupaikaksi. Nuo Ikean tuolit ovat hyvä idea tuohon käyttöön. Täytyy pitää ne mielessä jos ja kun suunnitelmat menevät käytäntöön.

   0
  • Liisa

   Kiitos! Nuo Ikean tuolit valikoituivat paitsi edullisen hintansa myös sen vuoksi, että ne eivät homehdu vaikka säilytettäisiin talven ylikin mökissä kylmässä ja kosteassa. Toinen kriteeri oli, että tuolien on oltava pinottavat. Leikkimöksä nimittäin toimii meillä talvisin myös varastona.

    0
 • Heidi K

  Tää on ihan huikee! 🙂 Meillä vielä leikki-ikäiset lapset, mutta pelkäävät ötököitä eivätkä uskalla mennä mökkiin… Olis ne rahat voinu muuhunkin tietty käyttää. :/ Ite tykkäsin lapsena ihan tosi paljon mökkileikeistä.

   0
  • Liisa

   Kiitos paljon! Olen itsekin yllättynyt kuinka kiva tuli. Sisustus toteutettiin hyvin pitkälti tytärten toiveiden mukaisesti.

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.