VALIKKO
16.7.2016 10:46

Lomalla ja arvonnan voittaja

Vihdoin lomalla. Loman ensimmäinen aamu tuntuu aina yhtä ihanalta vaikka sataa taivaan täydeltä. On kiireetön ja rauhallinen olo, samalla hieman jännittynyt. Kaikki on vielä edessä. Tulee touhukkaampia ja tylsempiä päiviä. Voi elää elämää sen kummemmin suunnittelematta. Ehtii lukea pinon kirjoja ja istua iltaisin saunan kuistilla. Edessä on reissuja ja kotipäiviä. Jokaista päivää ei tarvitse suunnitella etukäteen vaan voi antaa elämän viedä mennessään.

lomalla

Loman ensinmäisen aamun kunniaksi tyttäreni suorittivat Hotelli Verson aamiaislahjakortin arvonnan. Juttu Hotelli Versosta löytyy pari postausta taaksepäin. Kiitos, ihania kommentteja saapui huikea määrä. Olisin halunnut antaa lahjakortin kaikille osallistujille. Erityisesti hänelle joka halusi ilahduttaa vaimoaan, hänelle jolla oli hääpäivä tulossa, hänelle joka kaipasi piristystä pikkulapsiperheen arjen keskellä sekä hänelle joka söi kaurapuuroa ja haaveili aamiaisesta hotellissa. Tämän vuoksi ulkoistin arvonnan tyttärilleni jotta se meni varmasti oikeudenmukaisesti ja rehdisti.

Arvonnan voitti nimimerkki Tanja. Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Tanjoja taisi olla useampiakin, mutta voittaneen Tanjan kommentti kuului näin:

”Kuulostaa makoisilta eli mukana arvonnassa.”

Onnea voittajalle!

Blogi saattaa hieman hiljentyä loman ajaksi. Instagramista voi seurata loman fiiliksiä. Toki käyn joitakin lomakuulumisia tänne blogin puolellekin päivittämässä.

 

lomalla

Kommentit

  • Nimetön Nimetön

    Mahdottoman paljon onnea Tanjalle! Ja Liisa, ihanan tuttuja kuvia!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.