VALIKKO
29.6.2016 06:30

Moderni kukkamekko

Kukkamekko // Vila

Kukkamekko // Vila

Käväisin toissa viikolla nopeasti töiden jälkeen pikaisen kierroksen muutamassa vaatekaupassa. Lähinnä etsin itselleni maksimekkoa, mutta olivat vähän turhankin makseja. Pienimmät koot olivat loppu monestakin mekosta. Jos  pienimmät koot eli XXS tai XS ovat loppu niin unohdan välittömästi kyseisen vaatteen. Kun aletaan kolmen koon verran vaatetta pienentää niin vaatteen saa jo melkein ommella uudelleen.

Vilan alennusrekistä pilkisti kukkakuosi hillityissä sävyissä. En ole varsinaisesti tykästynyt kukkamekkoihin, mutta tämä kiinnitti huomioni. Rekistä löytyi myös koko xs. Pukukoppiin ja pikainen sovitus. Malli reilu, mutta jotenkin mukavan oversize. Päätin ettei tätä tarvitse kaventaa tai lyhentää. Tämä ei ole aivan perinteinen kukkamekko malliltaan eikä kuosiltaan. Oikea nimitys voisikin siis olla moderni kukkamekko. Vilpoinen, kevyt ja pikaisella rypistystestillä melko rypistymätön. Ale-hintakin oli hieman alle 25 euroa  joten nappasin mukaan. Päätin, että minusta tulee kukkamekkoihminen. Ainakin Jyväskylän Vilaan näitä jäi vielä riviin. Jos innostuit mekosta niin kannattaa käydä katsomassa löytyisikö vielä omaa kokoa.

DSCF4091

DSCF4093

DSCF4098

 

Joku teistä saattoikin huomata, että mun hiuksille on tapahtunut jotakin. Kyllä, minulla on uusi tukka, vihdoin. Meidän kylällä on niin loistava palvelu nykyisin kuin kotikampaaja. Ihana Hius&Hoiva SiniSiiven Sini tuli ja teki minusta uuden ihmisen. Tuntui kun kasvotkin olisi kaventuneet kun hiusmalli muuttui. Lisäksi oli helppoa ja huoletonta kun kampaaja saapui kotiin työpäivän jälkeen, teki uudet hiukset, siivosi jälkensä ja jätti asiakkaan ihastelemaan itseään peilistä. Samalla tuli maailmakin parannettua Sinin kanssa. Olen jo muutamien vuosien ajan harjoitellut eettisempää kuluttamista. Välillä sujuu paremmin, välillä huonommin. En ole eettisen kuluttamisen sanansaattaja, mutta olen alkanut tarkempaan harkita mihin rahani sijoitan. Kukkamekon osto monikansalliselta ketjulta ei liene eettisen kuluttajan valinta. Kampaaja sen sijaan oli juuri sitä. Mikä voisikaan olla eettisempää kuluttamista kuin tukea oman kylän pienyrittäjää ostamalla palveluita häneltä. Hienoa, että löytyy rohkeita ihmisiä jotka uskaltavat yrittää ja mahdollistavat lähipalveluita myös meille syrjäkylien asukkaille. SiniSiipi  on perustanut facebookin omat sivut, joten käykäähän tutustumassa täällä .

Kukas se sieltä puskasta hyppäsikään mukaan taas? Teillekin jo tuttu kuvausassari…

DSCF4102

DSCF4103

Aurinkoa viikkoonne toivottaen,

Moderni kukkamekkotäti

 

Kommentit

 • Nimetön Seinäjoen kukkamekkotäti

  Ihana mekko ja tulipa kiva tukka Ittekin ostin eilen kukkamekon Provinssikn, mallia pitkä

   0
  • Liisa

   Sinäkin oot alkanu kukkekkotädiksi. Mukavaa provinssia 🙂

    0
 • Kaija Ryynänen

  Aivan ihastuttava mekko ja upea lady! Katsoinkin kuvista, että onpas sulla kauniin väriset hiukset. 🙂

   0
  • Liisa

   Kiitti Kaija 🙂 Uudistuin nyt kerralla, uusi tukka ja uusi kolttu 😉

    0
 • Anniina

  Sulla on kyllä kiva tyyli, tämäkin mekko sopis omaankin kaappiin 🙂 Ja hyvä tukka! Munkin teksi mieli pätkäistä skarpimpi ja lyhyempi 🙂

   0
  • Liisa

   Kiitti Anniina! Tämä mekko oli loistava alelöytö. Mitä enemmän olen pitänyt, sitä enemmän tykkään.
   Tukka on täysin hyvän kampaajan ansiota. Annoin hänelle oikeastaan vapaat kädet. Hän suositteli tätä mallia ja olen tosi tyytyväinen. Latvat oli aivan hirveet kuivat ja koppurat. Nyt mulla sileät ja helppohoitoiset hiukset 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.