VALIKKO
17.10.2016 18:01

Pastellia syksyyn

Pastellivärit mielletään yleensä kevään ja kesän jutuksi. Tänä syksynä on muotijulkaisut kuitenkin pursunneet ihania pastellivärejä vielä syksylläkin. Nyt on trendikästä pukeutua myös syksyn tullen hentoon roosaan ja viileään vaaleaan siniseen. Olen enemmän tummien ja neutraalien värien ystävä, mutta jostakin syystä roosa ja vaaleansininen näyttävät sitä paremmilta mitä enemmän olen niitä muiden päällä nähnyt. Niin minäkin päätin ottaa pastellia mukaan syksyyn.

Pastellia syksyyn

Pusero/Mohito, neule/Only, housut/Bershka, lenkkarit/Nike

Pusero/Mohito, neule/Only, housut/Bershka, lenkkarit/Nike

Itse ostin kesällä jo tämän kuvissa näkyvän herkän roosan paidan. Kangas on edestä hieman kiiltäväpintaista ja ohutta. Takana on miellyttävä ja pehmeä trikoo. Malli on lyhyt, mutta löysä. Tämäkin paita on ostettu sieltä pienten ihmisten kaupasta eli Puolasta Mohito -liikkeestä mistä mukaan lähti kesällä paljon muutakin. Paidan koko siis XXS. Oikeastihan Mohito ei ole mikään lyhyille tarkoitettu kauppa. Siellä nyt vain satutaan myymään myös XXS koon vaatteita jotka oikeasti ovat myös kirpulle sopivia.

Pastellia syksyyn

Tämä paita jäi kesällä oikeastaan käyttämättä, mutta se on päässyt käyttöön nyt syksyllä.Omaan silmään tämä kuvissa näkyvä  kontrasti istuu parhaiten. Eli hempeä ja löysä yläosa, tiukat ja skarpit mustat housut. Viileällä on niskaan heitettävä vielä neuletakki. Musta neuletakki on aina varma valinta. Huivia olen pitänyt vielä kaulassa, mutta kuviin nappasin huivin pois jotta paita pääsee näkyviin.

Mun syysloma oli pidennetyn viikonlopun mittainen ja loppuu siis tänään. Kävimme mökkeilemässä hieman erilaisessa mökkimiljöössä, kerron teille myöhemmin siitä. Kuvista näette kuitenkin jo hieman maisemia ”mökin” kulmilta.

Mukavaa viikkoa kaikille ja lomaa niille joilla sellainen on!

Liisa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.