VALIKKO
9.8.2016 07:01

Rakkaudesta raitaan

Raitapaita, löysin taas yhden joka on just mun näköinen. Tiedättekö sen tunteen kun löytää vaatteen mikä taistelee vastaan kaikkia periaatteita, mutta houkuttelee silti? Vaate joka on päällä niin mukavan tuntuinen ettei sitä malttaisi edes sovituskopissa sovittamisen jälkeen riisua pois. Vaate joka sopii n. puolen vaatekaapin vaatteiden kanssa yhteen.

Paita/H&M , hame/(vanha) H&M , laukku/Longchamp , sandaalit/Michael Kors

Paita/H&M , hame/(vanha) H&M , laukku/Longchamp , sandaalit/Michael Kors

Näin minulle kävi tämän kuvissa näkyvän raitapaidan kanssa. Lapsilla oli kesälomareissussa omaa rahaa mukana ja halusivat käydä paikallisessa H&M:ssä. Kiertelin siinä sitten lastenosastoa ympäri nuorten naisten katsellessa juttujaan. PAM! Siinä se oli, lastenosaston rekissä kiva raitapaita koossa 146/152 cm.

raitapaita

Pikakelailin nopeasti paidan sopivan yhteen mustien farkkujen, legginsien, chinojen ja mustien hameiden kanssa. Malli rento ja merihenkinen. Laatu olematon, mutta niin hintakin. Takaraivossa jyskytti, että tämä ei ole eettinen eikä ekologinen valinta. Orjapalkalla ommeltu paita joka hajoaa parissa pesussa. Ostin sen silti.

DSCF4282

DSCF4277

Michael Kors varvassandaalit

Mä olen pitänyt lähinnä vain tätä paitaa matkalta kotiutumisen jälkeen. Alaosa on vaihdellut, mutta paitaa en ole vaihtanut. Illalla olen sen pessyt, yöksi narulle ja aamulla päälle. Mun heikous on näköjään nämä raitapaidat ja -mekot.

Kommentit

  • Anniina

    Toi on just tommonen hyvä jokapaikan paita 🙂 Mulla on sama heikkous…

     0
  • Liisa

    Jokapaikan paita. Se on loistava nimi juuri tälle paidalle. Kiitos 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.