VALIKKO
29.12.2015 20:38

Rouva 147cm rakkaineen

Yleensä kun tutustutaan, on tapana esitellä itsensä. Joten hei, olen Liisa. Pieni nainen, vaimo ja äiti. Luonteeltani olen panikoiva perfektionisti. Elän ruuhkavuosia ja haaveilen leppoisammasta elämästä. Rakastan maalla asumista ja kotona oleskelua villasukat jalassa. Toinen puoli minusta on sosiaalinen ja kovin puhelias, toinen puoli kaipaa erakoitumista ihmisten paljoudesta.

Yritän 147 senttimetrini voimin näyttää aikuiselta naiselta. Haluaisin näyttää tyylikkäältä. Toistuvasti huomaan suunnistavani ostamaan lastenvaatteita, itselleni. Tulen siis kirjoittamaan myös postauksia joiden aiheena on pienen naisen pukeutuminen. Harkitsin tätä pitkään, mutta päätin uskaltaa hypätä tuntemattomaan. Olen itse kaivannut enemmän materiaalia kyseisestä aiheesta. Mistä löytää vaatteita kun mittaa on saman verran kuin 10 -vuotiaan tyttären kavereilla? Ikää on kuitenkin 35 -vuotta. Vartalosta on saatettu maailmaan kaksi ihanaa lasta joten vartalon mittasuhteilla ei ole mitään tekemistä lastenvaatteiden kokoluokitusten kanssa. Muotibloggaajaa minusta tuskin tulee. En osaa edes olla kameran edessä. Mutta pyrin hakemaan ratkaisua vaateongelmiini ja jaan kokemuksiani, osana tätä blogia.

Kerron teille myös perheestäni. He ovat tärkeintä mitä elämässäni on. Tutustumalla heihin, tiedätte myös enemmän minusta.

Esikoinen on meidän vanhemmuutemme harjoituskappale. Perinyt äitinsä kasvun geenit. Luokkansa pienin, eturivin tyttö. Sitkeä ja sinnikäs. Jatkuvasti täynnä virtaa. Rakastaa eläimiä, haluaisi muuten eläinlääkäriksi muttei halua lopettaa eläimiä.

DSCF2730

Kuopus on perheemme boheemi, jonka mielestä käytännön asiat ovat muiden ihmisten murheita. Elämäniloa pursuava söpöläinen. Musisoi ja puunaa itseään. Tyttö joka tietää mitä tahtoo. Rakastaa täydestä sydämestään läheisiään. Aito luonnonlapsi.

DSCF2731

Perheen isä on rauhallinen mies. Tottunut elämään naisten keskellä. Loistava isä lapsilleen. Horjuttaa rouvan neuroottista järjestelmällisyyttä sekä rauhoittaa paniikin. Pelastaisi perheensä tarvittaessa vaikka uppoavasta laivasta.

DSCF2712

Olette lämpimästi tervetulleita lukemaan ja kommentoimaan!

 

 

Kommentit

 • Hanna Laine

  Hei, täällä kirjoittelee toinen lyhykäinen. Pituutta minulta löytyy hurjat 1,5cm enemmän kuin sinulta. Nykyinen talvitakki löytyi Reimalta, siis lastenpuolelta mutta muuten vaatteeni päädyn usein ostamaan ihan naisten puolelta.

   0
  • Liisa Souru

   Hei! Ihanaa, toinen pikkuinen. Mehän voidaankin antaa sitten vertaistukea toisillemme.

    0
 • Minna

  Löysin blogisi kun joku oli sen facebookkiin linkittänyt ja luin postaukset peräjälkeen läpi. Multa löytyy 5cm enemmän pituutta,mutta samoja asioita joutuu välillä miettimään. Kiitos jo nyt kivasta blogista,jään kuulolle

   0
 • Liisa Souru

  Tervetuloa! Kiva kun löysit tänne ja kiitos kommentistasi 🙂

   0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.