VALIKKO
2.12.2018 16:22

Ruskea sisustuksessa

 

Aina joskus joku väri kolahtaa. Tiedättekö, niin ettei aiemmin ole yhtään kiinnostunut ja äkkiä se aiheuttaakin kummia väristyksiä. Tänä syksynähän ruskea tuntuisi olevan täällä taas, kaikissa sävyissä. Pitkän valkoisen kauden jälkeen, värit ja luonnonmukaiset materiaalit ovat palaamassa myös suomalaisiin koteihin. Tämä on lohduttavaa kuulla ihmiselle, jonka kodin seinät ovat lähtökohtaisesti kauttaaltaan kusenkeltaista hirttä. Tuolta linkin takaa löytyy jopa oma postaus, ei tosin kunnianosoitus, hirsille.

 

Nyt kaikki lähti liikkeellä Kotitalosta Marian postauksesta kesän asuntomessuilta. Pohjanvalo kohteesta löytyi just mun sohva, vilkaiskaapa täältä millainen. En aiemmin ole välittänyt ruskeasta väristä, nahkasohvasta eikä mielessäni ole ollut laisinkaan sohvan vaihto. Siinä sen nyt kuitenkin oli, mun sohva.  Juttu kertoi minulle, että kyseessä on HT -collectionin Air ja väri juuri tuo konjakin värinen nahka. Loistavaa, paitsi ettei sittenkään. Tutkin kyseisen sohvan hintaa. Ei se ollutkaan mun sohva. Sohvaan ei rahaa oteta puskurirahastosta, joten ei konjakkisohvaa meille. Se oli selvästi niiden asuntomessujen sohva.

 

Asia jäi kuitenkin kaivelemaan ja päädyin ostamaan pari pientä juttua H&M homelta. Samaa henkeä ja värimaailmaa on nyt sitten noissa tyynynpäällisissä ja kynttilöissä. Lisäksi sain hankittua vielä olkkariin pari uutta valaisinta sekä konjakinruskean lepakkotuolin. Nyt on koti uudistunut taas pitkäksi aikaa.

 

Näillä ruskeilla jutuilla mennään siihen saakka kunnes sohvarahat on kasassa. En varmaan siinä vaiheessa enää edes halua ruskeaa nahkasohvaa. Edullisinta sisustamista onkin aina odottaa hetken, niin hetkelliset muotisuuntaukset ja mielihalut menevät ohi. Odotellessa on hyvä siivota turhia tavaroita pois, vaihtaa huonekalujen paikkaa ja todeta, että siivous on halvin keino sisustaa.

Liisa

Kommentit

 • Diiskuneiti

  Hyvältä näyttää ja toi on niin totta, että pienellä huonekalujen ja tavaroiden siirtämisellä saa jo ihan eri ilmeen kotiin 🙂

   1
  • Liisa

   Monesti mulle käy niin, että ajattelen pistäväni koko kalustuksen uusiksi. Sitten pyörittelen huonekaluja ja mattoja. Ehkä ostan uudet tyynynpäälliset ja koko huone näyttääkin kuin uudelta. Kätevää (ja halpaa)!

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.