VALIKKO
24.1.2016 11:13

Samoissa neuleissa

DSCF2963

Teen välillä vaateostoksia lastenosastolta, olen maininnut asiasta aiemminkin. Yleensä ihan perustoppeja, -paitoja sekä farkkuja. Jokunen neulekin on lähtenyt mukaan. Kuten kuvissa näkyvä neuletakki.

DSCF2968

Lastenvaatteita ostaessa pitää vain olla tosi tarkkana. Täytyy aina tarkistaa huolellisesti ettei missään ole kuvia tai tekstiä mikä paljastaisi selkeästi, että kyseessä on kouluikäisen eikä aikuisen vaate. Lisäksi kannattaa sovittaa, ainakin housuja. Aikuisen naisen pehva ei kaikkiin lasten pöksyihin mahdu. Skinny fit on usein turhan skinny. Lastenvaatteita käyttäessä kannattaa myös varautua siihen, että vastaan kävelee alakoululainen samassa asussa.

DSCF2959

Itse olen tehnyt hankintoja lasten merkkivaateliikkeistä. Merkkivaatteet ovat usein neutraalimpia ja ajattomampia. Lisäksi niitä ei kävele vastaan jokaisen koulukkaan päällä. Meillä täällä Keski-Suomessa oli aikoinaan lastenvaateliike Nelly-nalle joka vuosien ajan oli luottokauppani. Valitettavasti tätä liikettä ei enää ole. Mutta minulla on edelleen useita hyviä ja laadukkaita vaatteita joita sieltä hankin.

DSCF2965

Taannoin Helsingin reissulla,  tytär bongasi Zaralta itselleen tämän kuvan neuletakin. Minäkin halusin samanlaisen. Nyt me sitten hengaillaan samoissa neuleissa. Sippuralla on koko 128 cm ja mulla 152 cm. Neuletakki on ihan älyttömän lämmin. Koko neule on vuoritettu pileekankaalla. Ihana on eikä yhtään haittaa vaikka on lasten.

DSCF2961

 

Kommentit

 • Sari

  Meillä on sitten päinvastainen ongelma. Pitkäraajaiselle 11vuotiaalle ei löydy mitään enää lastenvaatteista ja aikuisienkin pienet koot on liian lyhyet hihoista ja lahkeista. Helpointa olisi olla keskikokoinen

   0
  • Liisa

   Ei ole helppoa olla pitkäkään! Minulla on muutama pitkä tuttava ja siinäkin on omat ongelmansa.

   Olen monesti miettinyt, että olisinko lyhyen sijasta mieluummin poikkeuksellisen pitkä. En ole varma. Liiasta vaatteen pituudesta voi aina ottaa pois, mutta liian pieneen vaatteeseen on hankala laittaa lisää.

   Kiitos Sari kommentista ja tsemppiä pitkälle tytölle 🙂

    0
 • Hanna Laine

  Hih, meiltä löytyy samantyylinen takki juurikin Zarasta tuolle 8kk tytölle 😀 Siinä on tosin hupussa nallenkorvat vielä 😀

   0
  • Liisa Souru

   Oih, sen täytyy olla söpö takki 🙂 Onneksi tässä mun versiossa ei ole niitä korvia 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.