VALIKKO
1.9.2016 16:33

Syysmekko

Syysmekko, syksy on ihana tekosyy ostaa itselleen mekko. Eihän syksyllä voi kesämekkoja pitää. Jälleen kerran Vilassa poiketessani, en poistunut sieltä tyhjin käsin. Vuosia jo on Vilasta saanut hyvällä, ajattomalla, suoralla ja löysällä mallilla mekkoja. Raidallisena, yksivärisenä, monen mittaisilla hihoilla sekä taskuilla ja ilman. Olen tämän mekkomallin hyväksi todennut ja mitäpä sitä hyvää vaihtamaan. Minulla on tätä samaa mekkoa paitsi täysin mustana, joka onkin luottomekkoni, myös raidallisena ja lyhyillä hihoilla.

Mekko/Vila, laukku/Michael Kors, korkkarit/Bellissima

Mekko/Vila, laukku/Michael Kors, korkkarit/Bellissima

Nyt mukaan tarttui harmaa mekko 3/4 hihoilla. Edessä nahkaiset taskut. Tämä oli niin kiva etten voinut sinnekään jättää. Mekko tuntui kyllä hieman reilulta. Sanoin myyjälle että voi kun olisi muutaman prosentin kutistettuna. Katsoimme yhdessä pesulapusta, että kutistuu pesussa max. 5 %. Olisi hyvä jos niin oikeasti kävisi.

Syysmekko

Harmaa kuuluu ainakin minun syksyyni. On tosi paljon aina kivoja syksyn muotivärejä. Katselen niitä aina ja otan sitten kuitenkin sen harmaan. Niiden mustien vaatteiden kaveriksi mitä mulla enimmäkseen on. Aika tylsää, mutta tosi turvallista. Mä tykkään turvallisista asioista.

Elokuu meni ja syyskuu alkoi. Vähitellen myös täällä blogissa siirrytään syksyisiin asioihin. Kaivetaan päälle neuleet ja sohvalle villapeitot. Aletaan iltaisin heiluttaa sukkapuikkoja ja polttaa kynttilöitä. Syyskuussa on luvassa muutamia syksyn vaate- ja kenkäjuttuja, koululaisten vaateasiaa ja taidetaanpa vierailla kyläkaupallakin.

Tavataan taas!

Liisa

 

 

Kommentit

 • Senni

  Mullakin on Vilan raitamekkoja ja malli on tosi kiva! Ainut mikä ärsyttää on et materiaali on niin huonoa et ne nukkaantuu tosi nopeasti, muutamassa pesussa 🙁 oon jo pari heittänyt pois. Tylsää! Mistähän löytyis samankaltaisia mekkoja hyvälaatuisina? 🙂 Espritillä on aika paljon samantyyppisiä kyl mut niidenkin laatu on välillä huono 🙁

   0
  • Liisa

   Joo tuo on kyllä niin totta. Laatu ei ole kovin häävi. Nukkaantuu kyllä. Mun musta tämän mallin mekko alkaa olla tosi nyppyyntynyt. Voisin laittaa ykkösen näiden mekkojen hinnan eteen ja ostaa kun tietäisin, että saisi kymmenen vuotta kestävän mekon. Jos löydät niin vinkkaa mullekin 😉

    0
 • Angorallaa

  Kehno laatu on huomattu täälläkin ja se kyllä harmittaa. Mulla on sama lyhyen nausen vaateongelma ja näissä on kyllä ollut hyvät mittasuhteet. Täytynee varman ostaa laatukangasta ja käyttää mekkoa kaavana ja surauttaa itse… tai viedä ompelijalle

   0
  • Liisa

   On kyllä todella harmillista kun löytää mieluisan vaatteen ja sen laatu onkin olematon. Mä tykkään tästä mallista, mutta enpä tosiaan ole ajatellut, että ompelijahan voisi surauttaa mekon ottaen kaavat mekosta. Kiitti ajatuksesta!

    0
 • Jaana

  Itsellänikin on useita Vilan mekkoja ja taas uusi harkinnassa. Nämä ovat tosi kivoja myös pienille ihmisille. Itsekin olen vain 153 cm

   0
  • Liisa

   Hei! Olen miettinyt, että nämä on tarkoitettu varmasti tosi lyhyiksi mekoiksi. Olen kyllä nähnytkin joskus pitkän naisen päällä tunikan tapaan housuihin yhdistettynä. Hyvä juttu meille lyhkäisille.

   Kiitti kommentistasi Jaana ja mukava kun löysit tänne 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.