VALIKKO
13.8.2017 13:23

T-paitamekko

Kesällä käytiin ostamassa lapselle uikkaria ennen lomamatkaa. Samalla huomasin rekissä aivan älyttömän kivoja trikoisia oversize -mekkoja. Ostin niitä kaksi, kun hintakaan ei päätä huimannut. Kassa sanoi minulle iloisesti: ”nämä onkin kivan rentoja ja reiluja kesäpaitoja”. Hymyilin kauniisti ja nyökyttelin. Niin, että ne olikin t-paitoja. Okei, se selittää halvan hinnan sekä sen, että tuntuivat hämmentävän sopivan mittaisilta.

Ehkä nämä ovat sellaiset t-paitamekot. Kuopus tosin totesi: ”noi näyttää aivan yöpaidoilta”. Siitä suivantuneena avauduin t-paitamekon kätevyydestä märän uimapuvun päälle kiskaistaessa sekä puuvillan kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta; pesukoneesta pyykkinarulle ja käyttöön.

Täällä Suomen kylmyydessä ei ole monena päivänä tarvinnut mekkoja kaivaa esiin. Lomareissulla pääsivät kuitenkin tosi toimiin.

Kuvan mekot tai t-paidat ostettu H&M:ltä, aurinkolasit Pierre Cardin ja hattu ostettu lomareissulta. Samoin varvassandaalit ulkomaan tuliaiset.

Jutun pointtina, hyödyntäkää pienikokoiset kanssasisareni t-paidat mekkoina. Edullista ja niitä on helppo löytää. Hitokseen tarvii välittää siitä mikä vaatteiden alkuperäinen käyttötarkoitus on.

Liisa

Kommentit

 • Jenni

  ”Siitä suivantuneena avauduin t-paitamekon kätevyydestä märän uimapuvun päälle kiskaistaessa sekä puuvillan kestävyydestä ja helppohoitoisuudesta; pesukoneesta pyykkinarulle ja käyttöön”
  Naurattaa vähän kun kuvittelen tilannetta ! Lapsi on varmaan alkanut heti arvostaa eri tavalla kun kerroit faktaperäisiä tietoja materiaalista . Hyvin äitimäinen ratkaisu.

   0
  • Jenni

   Ja nyt julkaistessa kaikki hymiöt tekstistä hävisi 😀 !

    0
   • Liisa

    Luulen kuopuksen jatkossa kiinnittävän huomiota nimenomaan käytännöllisyyteen ja materiaalivalintoihin. Kukapa lapselle nämäkään asiat kertoisi, ellei äiti 🙂

     0
 • Jenna

  Ihana tuo sininen, mekko tai paita, sopii sulle! 😀 🙂 Ja aivan ihanat hiukset <3

   0
  • Liisa

   Kiitos Jenna 🙂 Tuo on sininen on omakin suosikkini.

    0
 • angorallaa

  Kiitti vinkistä! Mun pitäis saada sut joskus shoppailuavuksi 🙂

   0
  • Liisa

   En ole välttämättä kovinkaan tasalaatuisen luotettava tyyliasiantuntija, mutta voisihan se nyt ainakin olla mukavaa toimia shoppailukaverina 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.