VALIKKO
24.9.2017 08:19

Takkivinkki lyhyelle

Ilokseni voin jakaa takkivinkin lyhyelle. Aivan liian usein olen ollut ruinaamassa vinkkejä teiltä takin ostoon. Takkien osto on mielestäni eniten hankalaa pienen naisen pukeutumisessa. Minulla oli kaksi asiaa hankintalistalle syksyksi. Toinen oli siisti syystakki ja toinen mustat nilkkurit. Sain molemmat tarpeet tyydytettyä. Tilasin nämä Zaran verkkokaupasta ja takki on lastenmallistosta, tottakai. Tämä ei ole kuitenkaan koodattu millään lasten takeille tyypillisillä sydämillä, ruseteilla tms. Mielestäni siis oikein sopiva myös aikuiselle. Väristä pidän oikein kovasti, camel coat -henkinen. Hintakin kohtuullinen, hieman päälle 50 euroa. Suosittelen tätä takkia muillekin pienille naisille.

Yleensäkin kannattaa pitää silmällä Zaran lastenmalliston takkeja, joukossa on aina välillä aikuiselle hyvin sopivia malleja. Muiden lastenvaatteiden mitoitus aiheuttaa välillä harmia. Tilasin itselleni myös housut jotka luovutin saman tien tyttärelleni. Koko 152 cm oli oikein sopiva 134/140 kokoa käyttävälle. 152 cm paita sen sijaan oli minulle oikein sopiva, hieman ennemmin väljä kuin napakka. En aivan täysin ole päässyt kärryille logiikasta kokojen suhteen.

Palataan takaisin takkiin. Kangashan on villakangasta, mutta takissa ei ole vuorta. Eli kovilla talvipakkasilla tällä ei pärjää, mutta viileämpinäkin syyspäivinä uskoisin lämmön riittävän. Etenkin jos alle laittaa neulepaidan.

Camel coat – Zara

Leather look leggins – Bershka

Roll neck sweater – H&M

Ankle Boots – Zara

Nilkkurit olivat lievä pettymys. Ei sen vuoksi miltä ne tuntuvat jalassa vaan ulkonäön vuoksi. Kengät ovat aikuisten mallistosta ja koko 35. Malli istuu jalkaan hyvin ja tuntuvat hyviltä kävellessä, mutta näyttävät kamalan suurilta. Tulee jotenkin mieleen väistämättä kalossit ja vielä käyttäjälleen hieman isot sellaiset. Mietin pari päivää palautanko vai enkö palauta. Sitten päädyin jättämään nämä käyttöön. Aikani peilistä tuijoteltuani ne eivät näyttäneetkään enää aivan kamalan suurilta kalosseilta, ehkä vain vähän. Hämmentävää on se, että vaikka tuntuvat jalassa sopivilta, peilistä katsoen näyttää kuin minulla olisi pari numeroa liian isot kengät jalassa. Malli on siis kärjestä aika kapea ja pitkä. En tiedä teinkö nyt virheen ja tuleeko näitä oikeasti käytettyä. Aika näyttää.

Löydätkö kuvista hirvikärpäsen? Yäk, niitä ällötyksiä on taas liikkeellä ja runsaasti. Maalaiselämän yksi huonoimmista puolista.

Kirpeitä syyspäiviä kaikille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.