VALIKKO
1.7.2016 19:15

Taloyhtiön pikkujoulut

Kaksi kertaa vuodessa taloyhtiömme perinteenä on ollut pitää pienimuotoiset virkistyspäivät. Vuoden loppupuolella on taloyhtiön pikkujoulut ja kesällä kesäjuhlat. Tästä on muodostunut perinne siitä lähtien kun lapset kasvoivat riittävän isoiksi jotta heidät pystyi jättää mummin hellään hoitoon pariksi päiväksi.

Taloyhtiön vapaamuotoisiin tilaisuuksiin osallistuu yleensä kaksi ihmistä: taloyhtiömme kantavat voimat eli mieheni ja minä. Käytännöllisesti katsoen tämä tarkoittaa siis sitä, että karkaamme yhdeksi tai useammaksi yöksi johonkin hotellilomalle ja ollaanpa tehty pari euroopan kaupunkilomaakin. Jotkut kutsuvat tätä parisuhdeajaksi, meillä tämä on taloyhtiön virkistystoimintaa. Taloyhtiötä perustettaessa sovittiin, että yritetään ajoittain kokoontua alkuperäisellä kokoonpanolla vaikka yhtiö kasvaisikin. Useimpina vuosina tämä on toteutunutkin. Mainittakoon tässä yhteydessä, että taloyhtiön siivous- ja pihatalkoisiin osallistutaan yleensä myös lähinnä alkuperäisjäsenten voimin. Yhtiömme talkoot ovat kyllä kaikille avoimia tilaisuuksia, mutta nykyajan nuorisolla ei juurikaan ole enää vanhaa kunnon talkoohenkeä.

Tänä viikonloppuna pidetään lyhyt taloyhtiön Tyhy -päivä (työhyvinvoinnin edistämiseksi) ihan vain tuossa läheisessä kaupungissa. Taloyhtiön pikkujoulut peruuntuivat vuoden lopulla osakkaiden kiireisen aikataulun vuoksi joten vietämme pikkujoulut ja kesäjuhlat nyt samalla kertaa. Toivomme, että sää suosii vaatimattoman ohjelmamme läpiviemistä. Tulette kuulemaan vielä myöhemmin tarkempia tietoja osakkaiden vierailukohteista sekä pikkujoulujen tunnelmia.

Oikein mukavaa viikonloppua taloyhtiöihinne!

Kommentit

 • Liisa

  Kiitos Anu, pikkujoulut sujuivat hyvin ja kelit suosivat 🙂

   0
 • Jenni

  Väittäisin vahvasti, että meiltä samat karkelot juhlimatta neljän vuoden ajalta! Miksei ole ketään valtuutettua tarkastajaa tai tirehtööriä, joka näiden asioiden toteutumisesta pitäisi huolen? Mihin saa valittaa? Kysyn vaan!

  Oikeasti, ihana ajatus, toivottavasti pikkujoulut siellä sujuivat ongelmitta 🙂

   0
  • Liisa

   Pikkujoulut sujuivat oikein hyvin, kiitos 🙂

   Teidän taloyhtiössä olisi siis avoinna tarkastajan toimi. Hänen tehtävään olisi mm. pakottaa vanhemmat osakkaat tekemään osavuosikatsauksen kerran tai kaksi vuodessa 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.