VALIKKO
18.11.2017 16:07

Tasapainoa villasukilla

Minua on viimeiset pari viikkoa palellut todella paljon. Villasukat ovat nousseet tunnelmointi asusteesta välttämättömäksi osaksi pukeutumista. En ymmärrä miten tämä syksy ottaa näin koville. Hytisen oikein kylmästä. Villasukat ovat tosin minulle muutoinkin ympärivuotinen kumppani. Jääkylmien varpaitteni vuoksi nukun villasukat jalassa myös kesäisin. Silloinkin, kun päällä ei ole mitään muuta. Voisi sanoa, että olen riippuvainen villasukista.

Tutkittua tietoa tuskin löytyy, mutta muistan joskus lukeneeni lehtiartikkelista villasukkien auttavan hyvän yöunen saannissa. Henkilökohtaisen kokemuksellisen aineiston perusteella allekirjoitan tämän väitteen todeksi. Villasukat, untuvapeitto ja flanellipyjama toimivat hyvänä unilääkkeenä vilukissalle.

Nykyään neulominen on supertrendikästä, joten itseneulotut asusteet, myös villasukat ovat trendikkäitä. Etenkin meille pohjoismaalaisille, joilla on kolea ja kylmä ilmasto. Ette voi lukea hyggestä törmäämättä kynttilöihin, neulomiseen ja villasukkiin. Koska hygge on supertrendikästä, kaikki hyggeen liittyvät elementit ovat trendikkäitä, myös ne villasukat. Tiesittekö hyggeimmän työpaikan tunnistamisen tärkeimmästä kriteeristä: siellä tassutellaan villasukat jalassa. Omassa työyhteisössäni tämä ei ole mahdollista, valitettavasti. Tarkka on kuitenkin saattanut nähdä työkenkäni ja housunlahkeeni raosta vilahtavan palan villasukan vartta talven kovimmilla pakkasilla.

Kuvissa näkyvät Novitan ohjeella neulotut Tasapaino -polvisukat ovat rakkaan äitini neulomat uudet pitkät sekä lämpimät ihanuudet. Malli on Novitan tämän syksyn sukkalehdestä. Suunnittelijana Susanna Mertsalmi. Tykkään!

Ohjeen Tasapaino -polvisukkien neulomiseen löydät täältä .

On onni omistaa äiti, joka pitää vuoden ympäri sukkatehtaansa käynnissä. Me lapset perheinemme saamme nauttia tehtaan tuloksista syvää kiitollisuutta tuntien.

Liisa

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.