VALIKKO
25.5.2016 11:13

Uusi luottomekko ja kesäkassi

Kävin joku aika sitten vaateostoksilla. Ajatuksena ostaa kesäksi hame, juhlamekko, maksimekko, ballerinat jne. Listalla oli siis vaikka mitä. Kotiin tulin vain yhden mekon kanssa joka ei löytynyt edes tuolta listalta. Ostettavissa oli taas paljon ihan kivoja ja melkein sopivia vaatteita, mutta vain tämän postauksen mekon verran täydellisiä.

DSCF3794

mekko // Vila, sandaalit /// CCC

Olen vähentänyt roimasti vaatteiden ostoa. Harvoin ostan enää uusimpia muotivillityksiä. Panostan klassisiin vaatteisiin joihin tiedän voivani pukeutua vielä muutaman vuodenkin kuluttua. Yksi kriteeri on, että uuden vaatteen pitää sopia yhteen vaatekaapissani olevien vaatteiden kanssa. Huomaan tosin ostavani aivan liikaa mustaa. Ihailen aina ihmisiä jotka käyttävät värikkäitä vaatteita, menen kauppaan ja ostan mustaa. Kamalan tylsää, tiedetään. Aika usein joudun myös ostamaan ”ei niin sopivia vaatteita” koska yksinkertaisesti monet vaatteet ovat näin lyhyelle liian isoja. Jos vaikuttaa, että vaate on pienillä muutoksilla mahdollista saada istumaan täydellisesti minikokoisen aikuisen päälle, niin ostan. Sääntö numero yksi pienen naisen pukeutumisessa on: hanki itsellesi hyvä ompelija. Sellainen ammattilainen joka tekee melkein täydellisestä vaatteesta sen täydellisen. Itse olen onnekas nimittäin äitini on ompelija.

DSCF3797

DSCF3798

Mutta siis tämä Vilan mekko on noussut tosi lemppariksi kevätpäivinä. Tulen varmasti tätä käyttämään vuosia. Uskoisin tästä tulevan ns. luottomekko. Eli mekko jonka voi kaivaa kaapista menoon kuin menoon ja joka pelastaa niissä tilanteissa kun ei ole mitään päällepantavaa. Yksi iso plussa oli ettei tätä mekkoa tarvinnut edes kaventaa tai lyhentää eli suoraan rekistä päälle. Äiti pääsi helpommalla. Malli on lisäksi armollinen ja peittää keskivartalon ylimääräiset ulottuvuudet helman kätköihin.

DSCF3785

DSCF3789

DSCF3781

Mun täytyy erikseen kertoa tuosta kuvissa näkyvästä laukusta. Kaipailin kesäksi raidallista kesäistä kassia, mieluiten reilun kokoista. Ajatelkaas, mä sain tän synttärilahjaksi mieheltä. Siis siltä joka ei puhu, pussaa, lässytä tai osta lahjoja. Toki olin vihjaillut, että kesäkassi olisi kiva. Mutta silti täytyy hehkuttaa, mun mies osti mulle laukun!!! Ostosreissulla tyttäret olivat toki olleet mukana stylisteinä.

DSCF3809

Laukku KappAhl / Hampton Republic

Osa noista kuvista on muuten otettu meidän lähellä olevalla vanhalla myllyllä. Se on tosi kaunis paikka. Päivittäin kun kävelen siitä ohi niin muistan olla kiitollinen siitä, että saan asua maalla.

Kommentit

 • Anniina

  Mulla on samanlainen Vilan mekko, mutta t-paitahihoilla ja raidallisena. Se on usemman vuoden vanha ja ahkerassa käytössä, tosi hyvä 🙂 Kivalta näyttää myös sun päällä, käy moneen tilanteeseen!

   0
  • Liisa

   Kiitos Anniina 🙂 Minulta löytyy myös muutaman vuoden vanha raidallinen Vilan mekko, on ollut yksi suosikeista. Toivottavasti tämä kestää ja säilyttää ryhtinsä yhtä hyvin. Hintahan näissä on ollut varsin edullinen.

   Viikonlopuksikin on luvattu tosi kivaa keliä taas eli ei muuta kun mekot päälle 😉

    0
 • Sanna

  Minäkin hamstarsin kerralla neljä (vai peräti viisi) maksimekkoa, kun kerrankin löysin sopivan lyhyitä. Hei, blogissani on sinulle haaste, mikäli tahdot siihen tarttua!

   0
  • Liisa

   Kiitos kommentistasi ja haasteesta Sanna! Tulen nappaamaan siitä tiukan otteen tässä joku päivä 🙂

   Itsekin olen joskus tehnyt sitä, että ostan useamman samanlaisen kun kerrankin löytyy sopiva. Maksimekkoa on tosi hankala löytää joten onnea löydöstäsi. Ne kun ovat niin helposti lyhyellä mekkoja pitkällä laahuksella 😉

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.