VALIKKO
22.8.2016 17:36

Viikonloppulaukku

Viikonloppulaukku on sellainen laukku jonne mahtuu yhden tai kahden yön reissulle tarvittavat kamppeet. Näitä on ollut aina, mutta vasta muutamia vuosia sitten törmäsin tuohon kyseiseen sanaan. Myös weekender -nimellä tätä kutsutaan.

Viikonloppulaukkua olen epäsäännöllisen säännöllisesti etsinyt keväästä lähtien. Keksin tarvita sellaisenkin. Kun toinen perheemme lentolaukuista sanoi sopimuksensa irti, päätin korvata sen viikonloppulaukulla.

Muutama kriteeri minulla on laukun suhteen ollut. Ensimmäisenä koko. Laukun tulee olla riittävän iso jotta tarvittavat parin päivän kamppeet mahtuvat, mutta en halunnut kovin kookasta veskaa. Ettei näytä siltä, että pieni tyttö raahaa isoa säkkiä mukanaan. Koko on hyvä silloin kun se ei kädessä kantaen laahaa maata ja asettuu kauniisti olallekin. Lisäksi toiveissa oli yksivärinen malli ja melko nautraalia sävyä. Toivoin myöskin löytäväni kivan viikonloppulaukun  upottamatta siihen kuukauden palkkaa.

viikonloppulaukku

Parin viikon takaisella Mäntän ostosreissulla silmiini osui Alex- kaupassa ja kahvilassa Day Birger et Mikkelsenin laukku. Virallisestihan samalla merkillä on myös tätä ostamaani kokoa isompi weekender, mutta tämä koko on minun käyttööni parempi. Olkahihnakin löytyy joten voi kantaa myös olalla. Väri yksivärinen ja neutraali harmaan sävy. Kun hintakin oli varsin kohtuullinen niin mukaan lähti.

viikonloppulaukku

viikonloppulaukku

Samoilla höyryillä ostin itselleni uuden meikkipussin samaa merkkiä. Edellisen ostin itselleni lahjaksi jäädessäni äitiyslomalla esikoista odottaessani eli n. 11,5 vuotta sitten. Tarvinneeko edes sanoa, että pussi on ehtinyt nähdä maailmaa ja melko monta puuterirasiaa.

day birger et mikkelsen kokemuksia

Toivon, että syksylläkin olisi aikaa viettää joku parin päivän pikaloma, että uusi viikonloppulaukku pääsee tositoimiin.

Kommentit

  • Hanna | skandilinjalla

    Kiva laukku! Totta muuten, että mäkin tällaisiin vasta muutamia vuosia takaperin.. Ainakin nimeen 😀 Mutta ehdottomasti ansaitsee paikan vaatekaapissa, paljon kätevämpi minireissuilla kuin pieni matkalaukku!

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.