VALIKKO
3.1.2016 16:48

Viime hetken pakoa arjesta

Meillä on ollut pitkä loma koko perheellä yhdessä. Myöhäisiä aamuja ja iltoja. Syöty niitä ruokia mitä ei arkena ehdi tekemään. Pitkiä kävelylenkkejä, lukemista, lautapelejä, elokuvien katsomista ja saunomista. Mutta niin kuin aina, kaikki kiva loppuu aikanaan. Huomenna koittaa osittainen paluu arkeen. Meillä aikuisilla alkaa työt. Lapset jatkavat vielä muutaman päivän lomailua. Mitä pidempi loma, sitä ahdistavammalta paluu arkeen tuntuu. Tunnistatte varmasti tunteen.

Tänään on kaivettu työlaukku esiin ja paikannettu työpaikan avaimet. Muisteltu huomenna olevan niin kiireinen päivä, että viisainta tehdä jonkinlaiset eväät mukaan. Laitettu herätyskello soimaan aivan liian aikaisin aamulla. Pakattu lapsen treenikamat huomiseksi. Sinnekin on kiire heti kun töistä kotiin ehditään. Palauteltu selkäytimeen sitä tunnetta kun ollaan kiireisiä ja hallitaan arkea minuutin tarkkuudella.

Tänään on yritetty vielä pakoon arkea, vaikka väkisin. Polteltu puuhellaa, rohmuttu paniikissa viimeisiä herkkuja kaapin perältä ja käyty järven jäällä luistelemassa. Taputeltu itseämme selkään ja uskoteltu, että kyllä se siitä.

DSCF2855-001

DSCF2858

20160103_120733 (1)

Tsemppiä kaikille muillekin arkensa aloittaville, me selvitään siitä!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.