VALIKKO
30.12.2017 16:27

Vuosi 2017

Vuoden viimeisten päivien aikana on hyvä istahtaa miettimään pian loppuun kulunutta vuotta. Vuoden 2017 aloitin täällä blogissa kertoen hieman edellisestä vuodesta. Edellinen vuosi oli kuluttuva ja raskaskin. Tämä vuosi 2017 on ollut armollisempi ja lempeämpi.

Alkuvuodesta kirjoitin myös jutun: mistä vaatteita lyhyelle? Juttu kerää säännöllisesti lukijoita, joten ilmeisesti aihetta silloin tällöin googlesta haetaan. Veikkaanpa hakijoina olevan pieniä naisia. Tämähän oli koko blogin alkuperäinen ajatus. Kirjoittaa sitä mikä itselle on hankalaa eli mistä löytää aikuismaisia vaatteita lyhyelle naiselle? Kuten elämässä yleensäkin käy, tulee matkaan mukaan monenlaisia sivujuonteita ja niinpä blogi on kahden elinvuotensa aikana rönsynnyt sujuvasti aiheesta toiseen. Pitäisi ehkä ryhdistäytyä ja palauttaa fokus alkuperäiseen ajatukseen.

Talvea jatkettiin hiihtämällä itse ja katsomalla Lahdessa hiihdon MM -kisoja. Tuolla reissulla majoituimme ihanassa Vääksyssä. Tarkoituksena olisi edelleen hakeutua Vääksyyn uudelleen kesäisempänä ajankohtana, ehkä ensi kesänä. Sen verran paljon ihastuin sekä Vääksyyn että apteekinmajoitukseen.

Kevät ja kesä toi tullessaan paljon ulkoilua ja pitkiä kävelylenkkejä. Kirjoitin aiheesta oman postauksenkin. Kävely on toki ympärivuotista, mutta keväisin jotenkin hiihtokelien mentyä tulee joka vuosi uusi rakkaus lenkkeilyä kohtaan. Monivuotinen, tasapainoinen ja kestävä liitto.

Liitoista puheenollen, kesällä vietin puolisoni kanssa 15. hääpäivää. Ei suurempia juhlallisuuksia eikä muistamisia. Totesimme vain, että yhdessä mennään. Kesällä täällä blogissa käytin maksimekkoja  ja t-paitamekkoja. Itseäni jaksaa hämmentää, että nämä vaatejutut keräävät tasaisesti lukijoita, hieman jopa keskimääräistä enemmän. Itselleni ne on jotenkin vaikeimpia tehdä ja koen aina suurta riittämättömyyttä muotijuttujen kanssa. Koska minähän en pukeudu mitenkään hienosti ja en osaa oikein olla mallinakaan. Päässäkin jyskyttää aina, että hieman enemmän ja painavampaa sisältöä pitäisi blogissa olla kuin kuvia vaatteista. Mutta silti juuri vaatejuttuja käydään lukemassa. Ehkä niitä siis pitäisi oikeasti olla enemmän. Toinen mikä on yllättävää on neuleohjeiden suosio. Eihän se oikeastaan ole yllättävää koska itsekin ohjeita paljon netistä etsin.

Kesällä pidin myös lomaa blogista ja matkustelimme, mistä en koskaan saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne blogiin. Ehkä vielä kirjoitan jutun yhdestä välimeren kivasta kohteesta, joka on noussut meidän perheen suosikiksi. Kesän riemua toki vähensi suomalaisen kylmä ja kolea sää. Henkilökohtaisesti kyllä aurinkoa ja lämpöä kaipaisin. Loppukesästä pääsimme vielä Jennin ottamiin perhekuviin.

Kuvaaja: Jenora design

Syksy toi tullessaan surua, josta en tainnut täällä blogissa edes mainita. Joskus lähtö voi olla kaikessa haikeudessaan myös armollinen ja päästää väsyneen lepoon. Muutoin syksy jatkui arkisen aherruksen parissa. Vastapainoksi retkeilimme , heitimme pienen kaupunkiloman Tallinnassa. Kotona hiippailin villasukissa ja joulua kohti fiilistelin sillä. Nyt vuosi on siis lopussa ja uusi alussa. Mitä uskallan toivoa ensi vuodelta? En oikein nykyään toivo mitään enkä tee edelleenkään lupauksia. Katson mitä elämällä on minulle tarjottavana ja sen mukaan eletään. On toki asioita mitä toivon ja tavoittelen.

Uutta vuottaa juhlimmekin tänä vuonna rakkauden parissa. Työystäväni menee naimisiin ja olen varma, että saamme osallistua ihanaan juhlaan. Itkettää jo melkein valmiiksi…

Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen,

Liisa

Kommentit

 • Tv: Pikkarainen

  Jäi joulunpyhinä soimaan korviini kun sanoit. -Kattelin ikkunasta että joku koittaa kivuta näköjään tälle meiän mäelle. No noushan tuo aika kivuttomasti, ilman turhia sutimisia. Tosin, Tonin kohdalla vaihdoin vaihteen jo suosiolla alaspäin kolmoselle asti….

   1
  • Liisa

   Kiitos, kun aina välillä pöllähdät käymään!

    0
 • tuula pelkola

  kiitto tuosa mulla on myöski vaikevuos 2017 tunnuettävasto kynitä on liika mutta niistkäki selveti iste ole 156cn muta aina ole ollu pyöreä ja saanu ettö kylläsun pittä lahtua mutta melke 60kymisema ole sinu ommaroppakasana viiese veisa mittä muo ajateminusta hyvvä kevä jatko sulle

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.