Ruoka

Uusimmat stoorit

Ahvenanmaa opetti

  Siellä Ahvenanmaan opetus-ja kulttuuriministeri Tony Asumaa kertoi meille mielenkiintoisia faktatietoja Ahvenanmaasta. Ahvenanmaan asukkaista 60% on syntyperäisiä ahvenanmaalaisia. Opiskelijat suuntaavat...

Stallhagen ja Bolstaholmsgård

  Stallhagen on Ahvenanmaalainen panimo, joka on kasvanut Suomen neljänneksi suurimmaksi oluttehtaaksi. Panimon yhteydessä on ravintola Pub Stallhagen, jossa saimme nauttia erittäin maukkaan lounaan sekä...

Solen skiner inte

Tänään aamulla suuntasimme bussin keulan kohti HavsViddeniä, joka sijaitsee Getassa Ahvenanmaan pohjoisosassa. Siellä meille kerrottiin HavsViddenin toiminnasta ja pääsimme myös tutustumaan heidän...

Kalaa ja maitotuotteita

Tänään vierailimme Chipstersin tehtaalla. Näimme kalojen valmistusprosessin, perkaamisesta pakkaamiseen asti. Oppaanamme toimi kuuluisa ahvenanmaalainen huippukokki Michael ”Micke”...

Micke Björklundin Smakbyn

  Tänään suuntasimme kohti Smakbyniä, makujen kylää, josta löytyvät ravintola, tislaamo ja puoti. Nämä on koonnut yhteen saman katon alle Michael Björklund, joka on tunnetuimpia pohjoismaisia kokkeja....

Trendikäs tuorepuuro helposti

Nyt seuraa superhelppo tuorepuuro"resepti"! Mulle ruuassa on tärkeintä terveellisyys ja toiseksi helppous. Erilaisia tuorepuuromixejä on ollut jo jonkin aikaa saatavilla, mutta lisätyn sokerin tai muun...

Aurinkoa pääsiäiseen!

Tulin toivottamaan teille auringon täyttämää pääsiäistä, ja kertomaan, että tänään viikonloppupöytään ei valitettavasti kateta mitään. Välillä on vain myönnettävä ja hyväksyttävä se tosiasia,...