VALIKKO
10.7.2018 08:25

Millaista on lomailla Singaporessa?

Tämän kesän lomareissu tuli heitettyä kesäkuussa ja sen tiimoilta ensimmäistä matkaraporttia pukkaa – millaista siis on lomailla Singaporessa?

Alkuperäinen lomasuunnitelma löytyy täältä.

Lensimme Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä Singaporeen. Valinta oli hieman kalliimpi kuin vaihdon kanssa, mutta kannatti ehdottomasti. Matka oli varsin mukava ja kivuton, ja perille päästiin hyvissä voimissa.

Singapore osoittautui miljoonakaupungiksi, joka on erittäin monipuolinen, länsimainen, turvallinen ja siisti.

Liikkuminen eri alueiden välillä oli todella helppoa näppärän junaverkoston ansiosta. Noin viikon aikana tutustuimme mm. Little Indiaan, China Towniin, luksusta pursuavaan Marina Bayhin, Sentosan hurvittelusaareen (jossa vietimme päivän kaapelihissillä matkustaen ja Universal Studiossa nauttien!) sekä viidakkomaiseen Singapore Zoohon.

Bugis osoittautui parhaaksi ostospaikaksi ja taisinkin siellä ollessa mainita, että olemme löytäneet eBayn! Teimme paljon ostoksia ja mahdollisuudet shoppailuun olivat loputtomia. Myös ruokakulttuuri oli kattava ja herkullinen – söimme joka päivä ulkona pari kertaa, niin katukeittiöissä kuin jonkin verran hienommissakin ravintoloissa. Singapore yhdistää ihanasti eri kulttuureita!

finnair

singapore

singapore 2018

millaista on lomailla singaporessa

little india

china town

bugis

matkaraportti

aasia

marina bay

kaapelihissi

universal studios

sentosa

lion

katukeittiö

ostoksia

marina bay sands

syömässä

singapore zoo

lomamatka

Ihmiset olivat äärettömän ystävällisiä ja auttavaisia, joskin jonkin verran piti kiinnittää huomiota tarkkoihin sääntöihin. Mm. julkisissa tai niiden asemilla ei saanut syödä tai juoda. Siistimpää kaupunkia en ole kyllä varmaan koskaan nähnyt. Hätkähdyttävää oli myös se, miten väljää kaupungissa tuntui olevan, miljoonista asukkaista ja lukuisista turisteista huolimatta. Singaporesta on äärimmäisen helppo jatkaa matkaa lähimaihin junalla, laivalla tai lentäen. Esimerkiksi Malesia, Australia ja Filippiinit ovat kaikki aivan lähellä! Me lensimme Singaporesta Thaimaan Krabilla, ja lento sinne kesti vain alle 1,5 tuntia.

Singapore ihastutti monipuolisuudellaan ja tutkittavaa olisi jäänyt vielä vaikka kuinka! Kenties jokin päivä matkaamme sinne uudestaan, vähintään etappina muihin Aasian kohteisiin suunnatessamme. 🙂

Seuraavassa matkarapostissani tulen kertomaan hieman Thaimaan kokemuksistamme, joten pysythän kuulolla!

lomalla

chin town singaporeruokaaAiempia matkapostauksiani pääset lukemaan täältä:

Unelma toteen: Me lähdetään Singaporeen + Krabille omatoimiselle yhdistelmälomalle!

Fell in love with a paradise: Split, Kroatia<3

Parhaat lomakohteet kesä 2018

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.