VALIKKO
27.2.2016 12:23

Parasta just nyt? – Liebster Award

Jenni Jenora Design -blogista heitti mulle tällaisen haasteen, kiitos siitä! Liebster Award -haasteen idea on tuoda näkyvyyttä uusille ja ei-niin-suosituille blogeille. Tämä haaste on pyörinyt useissa blogeissa täällä Stoorissa ja nyt on mun vuoro ottaa haaste vastaan.

Mun mielestä kaikki tällaiset haasteet on kivoja toteuttaa. Tässä on siis tarkoituksena vastata edellisen bloggaajan esittämiin 11 kysymykseen ja haastaa uusien kysymysten kera uusia blogeja. (Oi tulee jotenkin mieleen kaikki ne ketjutekstarit). No mutta, tässä mun vastaukset Jennin kysymyksiin.

260914valonkaupunki_web7

Millainen bloggaaja koet olevasi?

”Go with the flow” tyyppinen hyvin pitkälti. Mä bloggaan siitä, mikä kulloinkin hyvältä tuntuu. Haluan pitää tiettyjä aihepiirejä tiiviisti läsnä, mutta annan kuitenkin fiiliksen kuljettaa.

Mikä on mielestäsi parasta blogin kirjoittamisessa?

Ehdottomasti se, että on ensinnäkin alusta julkaista omia ajatuksiaan ja jakaa kokemuksiaan. Blogi on myös paikka jakaa kuviani ja mä pyrin käyttämään aina itse ottamiani kuvia, koska haluan pitää koko blogini jonkinlaisena portfoliona. Blogissa jakamiani asioita en ”pakota” ketään lukemaan, toisin kuin jos laitan viestin ryhmächattiin tai yksityisesti kaverille. Ja tietenkin piristävät kommentit on aina kivoja!

Mikä puolestaan haastavinta tai vaikeinta?

Hmm, tää on vähän hankala, kun mulla ei ole koskaan ollut oikein varsinaisia haasteita bloggaamisen kanssa. Jotenkin ne rajat julkaistavan asian suhteen tulee niin selkärangasta. Ainoat asiat mitkä mieleen tulee, on ne hetket kun teksti ja kuvat ei rivity/asetu juuri niin kuin haluan, haha. Ja samoin ne päivät kun haluaisi päivittää blogia, muttei ole mitään sanottavaa. Ehkä kuitenkin haasteellisinta on pitää ihmisten yksityisyys. Itse olen antautunut, mutta blogissani esiintyvien henkilöiden kanssa olen tarkempi. Useimmiten kerron vain sen, kuka kyseessä on ja mikä meidän välinen suhteemme on.

Jos olisit esine, mikä olisit ja miksi?

Varmaan Lego. Voisin satuttaa niitä ihmisiä, jotka on mua satuttanut.

Mieluisin huone kodissasi?

Oon vähän kahden vaiheilla. Joko mun oma huone tai keittiö. Keittiö siksi, että siellä on kaikki ruoka. Oma huone siksi, että siellä on sänky ja mun kaikki rakas materia. Okei mä vastaan, että mun oma huone on mieluisin huone. Siellä mä vietän suurimman osan ajastani kotona. Saan olla rauhassa ja usein raahaan ruuankin mukanani ja syön huoneessani :D.

Kappale, joka saa aikaan kylmät väreet tai jalkasi vipattamaan kerta toisensa jälkeen?

Voi apua, mulla vaihtelee niin paljon. Kyllästyn tosi nopeasti biiseihin. Varmaan Sian Chandelier, uskoisin. Saa ainakin kylmiä väreitä aikaan.

liebster award

Lempivärisi?

No vaatteissa suosin mustaa, harmaata, valkoista ja kukkakuoseja sekä tietysti parit siniset farkut löytyy. Koetan kyllä vähän laajentaa värimaailmaa vaatekaapissa, en haluaisi olla perinteinen tuulipukusuomalainen. Graafisissa jutuissa oon viehättynyt viimeaikoina harmaanmustaan(?) (#242424) ja mintunvihreänturkoosiin(?) (#5ee9c0). Siitäpä sitten pohtimaan! (Täytyy harkita poliitikon uraa, vastaan kysymykseen, mutta en anna vastausta.)

Paras asia elämässäsi juuri nyt?

En halua nyt tähän suoltaa sitä perus ”perhe, terveys ja rakkaus”. Joten sanon, että juuri alkanut loma. Tulee niin tarpeeseen (eli voisin yrittää saada mun rästejä tehdyksi). Ja tuntuu, että jotenkin stressi purkautui viime yönä. Nukuin 15 tuntia, vaikkei nyt mitenkään erityisesti univelkaa.

Tärkein aarteesi: huonekalu, tavara, esine, jota ilman et voisi elää?

Tää on vähän hankala, tätä oli mietittävä ja kauan. Tällä hetkellä musta kyllä tuntuu, että ilman mun puhelinta en pystyisi elämään. Lähinnä siitä syystä, että siellä on kaikki. Enkä puhu nyt niinkään somesta, vaan yhteystiedoista, kuvista, kalenterista yms. Mä teen mun puhelimella melkein enemmän asioita kuin tietokoneella.

Mitä muutoksia odotat kuluvalta vuodelta?

No ihan ensimmäisenä mieleen tuli valmistuminen. Mitä pikemmin, sen parempi. Mitään suurempia en kuitenkaan odota.

Mistä haaveilet juuri nyt?

Pääseväni uudestaan Lontooseen. Kaipaan sitä yksin matkustamista, ei huolta kenestäkään. Saan mennä ja tulla miten haluan joutumatta selittämään minne menen ja miksi. Kaipaan pimeitä Lontoon katuja ja vesisadetta. Sitä, kun paluumatkalla amerikkalainen nainen ihmetteli kuinka Suomessa on niin paljon metsää. Sitä aamukahvia, jonka hain joka päivä samasta paikasta ja työntekijät muistivat mut.

 

Mä oon tylsä, enkä keksi uusia kysymyksiä. Lyö pää aivan tyhjää.

 

Kommentit

  • Jenni

    ”Varmaan Lego. Voisin satuttaa niitä ihmisiä, jotka on mua satuttanut.”
    Ihan mahtava vastaus 😀 !

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.