VALIKKO
31.3.2013 21:20

Ihmejärkytysoivallus-lista

Suomeen paluumme on tänä vuonna sujunut yllättävän kepeästi siihen nähden, miten nopeasti riuhtaisimme itsemme pois Elchen auringosta. Olen onnellinen siitä, että ehdin lähtöaamunamme syödä tomaatti-leipää ja juoda cortadon alakertamme kahvilassa, ikäänkuin hyvästiksi tuolle aikakaudelle.

Oleiltuamme viikon Suomessa olen saanut itseni kiinni seuraavista ihmetysjärkytysoivallus-ajatuksista:

1.”Ulkona paistaa aurinko, haluan jäälle kävelemään!” Lumi ei siis haittaakaan niin paljon, jos ulkona on vain -5 astetta pakkasta tai vähemmän. Olen aina ajatellut olevani väsynyt lumeen, mutta se olikin näköjään vaan kylmyyteen ja pimeyteen.

2.”Mitäh, leipä maksaa 2€ pussi, hirveää ryöstöä!” Juu, hyvästi kriisi-Espanjan kolme patonkia eurolla-tarjoukset.

3.”Onpa mukava olla kotona ihan näin vaan, ilman, että olisi lennot buukattu johonkin!” Kyllä, nyt se on tapahtunut. Olen alkanut ilmeisesti inhota pakkaamista niin paljon, että on ilo olla vain kotona. Kauankohan tämä tunne jatkuu?

4.”Minulta ryöstettiin tunti hyvää nukkuma-aikaa, grrrrr!” Kuka sen kellon siirtämishomman on keksinyt? Eikö lähetetä kyseiselle ihmiselle adressi, jossa anellaan häntä mitätöimään tuo katala tunnin kadottamis-temppu?

Lisäksi olen pysähtynyt kohdatessani kuumottavaa hiljaisuutta hississä, epäonnistuneen vakavalla ilmeellä kerrotun vitsin ja kahden vilpittömästi sosiaaliturvastaan saadusta avusta iloinneen eri henkilön kohdalla.

Nyt hinnoittelemaan kirpparikuormaa. Jyväskylässä on Suomen parhaat kirpparit, tervetuloa kierrokselle, ulkopaikkakuntalaiset Angatan lukijat!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.