VALIKKO
10.6.2014 11:22

Angatan kanavia

Tiedotus somettajille: Angata löytyy Twitteristä nimellä @RositaSi ja Youtubesta kanavalta rositaangata. Tervetuloa seuraajiksemme! Youtube-kanavaa varsinkin kannattaa seurata, siellä on vasta kaksi videota, mutta jo niiden välillä näkyy huima edistykseni videokuvaajana ja editoijana. Onhan se hauskaa, että ensimmäisessä videossa kuva on väärinpäin! Parasta yritin, mutta toisenlaista tuli, hah!

Elche 064

Elche 067

Kuvituksena on muistoja Espanjassa asumiskaudeltamme. Lähtisin koska tahansa takaisin, vaikka huomenna. Ajatella, että asunnossamme oli pyykinpesukone ja tiskikone, parveke, jonka alla oli palmuja ja kiva taloyhtiön puheenjohtaja, joka antoi meidän käyttää wifiään ilmaiseksi. Miettikääpä, että talossamme oli ihana kahvila, josta sai hyviä espressoja ja että saatoimme majoittaa ylimääräisiin makuuhuoneisiimme mukavia vieraita Suomesta. Jos siellä ruudun takana joku parhaillaan miettii, kannattaako lähteä asumaan ulkomaille tai mennä johonkin edes pariksi kuukaudeksi oleilemaan, niin älkää miettikö. Menkää jo!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.