VALIKKO
15.11.2014 10:11

Angatan vuosi eli Top 5 suosituimmat postaukset

Tilastojen aika!

En ole juuri koskaan ollut erityisen kiinnostunut blogini kävijätiedoista, kunnes eräänä päivänä kävin ihan huvikseni kurkkaamassa Analyticsiä, ja näin, että tuona kuukautena oli paukahtanut 2000 lukijan raja rikki. Se oli kivaa! Nyt lukijaluku on tietysti pudonnut epäaktiivisemman kirjoittelun vuoksi, joka johtuu täysin säästä, pimeydestä ja kylmyydestä.

Eeeeenivei, ajattelin paljastaa teille Angatan vuoden ajalta suosituimmat postaukset. Sijalla yksi:


Kreikkalainen grilli Tikkurilassa

Tikkurilan keskustassa Peltolan torilla on ihan oikea kreikkalainen mies, jolla on ihan oikea kreikkalainen grilli. Ruoka on siellä suunnattoman hyvää, souvlakit suussa sulavia ja jälkiruoat niin, siis NIIN parhaita! Jos et ole vielä käynyt kreikkalaisella grillillä, niin mene sinne! Tänään ja heti!

Sijalla kaksi:


Halpa ja hyvä kampaamovinkki Talinnasta: Pikk 40

Suomalaisten suosikkikohde Tallinna on myös kaltaisteni pihien säästäjien ykköskohde. Kaikki halpa ja hyvä kiinnostaa, varsinkin, kun se on niin helpon ja halvan matkan päässä Helsingistä. Pikk 40 on mahtava kampaamo, suosittelen! Tosin viime reissulla löysin toisen, ihan yhtä mahtavan vanhan kaupungin Viru-keskuksen puoleisen siäänkäynnin porteilta. Lue lisää täältä!

Sijalla kolme:

Halpa ja hyvä hierontapaikkavinkki Tallinnasta

Ja jälleen listalla sijoittuu Tallinna! Montakohan postausta olen kirjoittanut tuosta kaupungista, eikä loppua näy? Niitä näköjään kannattaa kirjoittaa kerta toisensa jälkeen. Tuo kyseinen hierontapaikka on niin hyvä, etten ole löytänyt sille vielä korvaajaa.

Sijalla neljä:


Kookoskermavaahtovinkki ja Engalnnin uusi prinssi

Hyvin jännittävää, että Angatan satunnaiset reseptivinkit kiinnostavat. Niitä ei anneta usein, ainakaan mitään monimutkaisia sellaisia. Kookoskermavaahtoonkin tulee vain yksi ainesosa, kookoskerma. Siinäpä resepti minun makuuni!

Sijalla viisi:

Paputahnaresepti

Tha-taa, taas reseptivinkki! Paputahnaan tulee jo useampi ainesosa, mutta sen vääntäminen on vaivan väärti, sillä se täyttää Angatan kolmen H:n arvosteluasteikon: Paputahna on Herkullista, Halpaa ja Helppoa! Paputahna on kasvisruoan lisäksi myös raakaruokaa, joten yhden ruoan vääntämällä pääsee raksimaan boksit kahdesta erityisruokakohdasta.

Siinäpä se, Top 5-lista yllätti minutkin! Kreikkalainen grilli, Tallinna ja reseptejä. Saapa nähdä, mitkä ovat ensi vuoden kohokohtia!

linnaBP

Kommentit

 • ananas2go

  Menestystä blogillesi!

  Google Analyticsin kiva puoli on myös, että se näyttää, mitä kautta blogiin on päädytty. Niinpä osuin yhteen tyyli/muotiblogiin ja odottelen postia eräästä arvonnasta, josta en muuten olisi tiennyt mitään…

  Oma hupinsa on katsoa, mitkä haut blogiin tuovat. Ahaa, sejase kannatti mainita nimeltä!

  Ninni-kissan kommentti paputahnasta: nauu! Maistuisikohan meilläkin?

  • rosita

   Joo, mäkin oon löytäny sillee luettavaa! Kaikki linkitys on hyvästä 🙂 jos saat kissan syömään paputahnaa, niin tule kertomaan asiasta! 😀

   Istun rautatientorilla oottamassa kaveria ja mun viereen istahti legendaarinen ”anna euro”-mummeli. Tällä kertaa hän pyysi ”lainaa puhelinta”. Olinko paha, kun huijasin, että mun puhelin on vaan netti?! Hihii!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.