VALIKKO
2.11.2012 18:54

Ann-Marie ja Dan, aikamme kriitikot

Minulla on kaveri, jolla on paljon mielipiteitä, ja joka ei pelkää reklamoida häntä harmittavista asioista. Hän tietää, mitä tarvitsee, ja osaa järkätä asioita niin, että saa tarvitsemansa. ”Rekka pihaan, taksi korpeen ja kokista uima-altaalle”, huutelee Ann-Marie ja kaikki tapahtuu – jos ei heti, niin viimeistään sopivien adjektiivien sävyttämän asiakaspalautteen jälkeen hyvitysdrinkkilippujen kera. Kaverini Ann-Marie on ihminen, jonka kanssa voi istua shamppanja-aamiaisella meren ranta hotellissa ja toisaalta maata Saharan läpi halkovan tien laidalla riepu likaisen tukan ympärillä päiväunilla sillä aikaa, kun ränskäbussi-kulkuvälineen rengasta vaihdetaan.

Ann-Mariella on ystävä nimeltä Dan, joka tietää hämmentävän paljon telkkarissa tapahtuvista asioista ja julkkisten kirjoittamista rahasampo-ruokakirjoista. Nämä kaksi kaverusta ovat perustaneet Lilyyn palstan. Sen nimi on Kriitikot, ja se on loistava. Palstalla palkitaan Johanna Tukiainen vuoden veronmaksajana, paljastetaan Starbucksin salaiset tähdet ja nauretaan Pippa Middletonin jäänpalateko-ohjekirjalle. Palsta miellyttää erityisesti kaltaisiani blogihiiriä, sillä se päivittyy pieniä poikkeuksia lukuunottamatta päivittäin – onhan kirjoittajia tuplamäärä normiblogeihin verrattuna!

Hyviä lukuhetkiä!

http://www.lily.fi/palsta/kriitikot

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.