VALIKKO
8.12.2014 13:23

Bloggaajakavereita

Bloggajakaverit ovat hauskoja. Ajattelinpa, että esittelen heidät teille. Ehkäpä saatte itsellenne uutta luettavaa esittelyn ohessa!

Merkittävä osa bloggaajakavereistani löytyy blogini oikeasta palkista RSS-syötteineen. Ensimmäinen ja merkittävin bloggaajakaverini on täällä internet-maailmassa täysin Anonyymi. Minä kuitenkin tunnen hänet tosielämässä ja seuraan aina suurella mielenkiinnolla hänen pohtimistaan erityisherkästä persoonallisuudestaan, mielen asioista ja kahvi-hifistelyharrastuksestaan. Paradise Café 7 on melko nuori blogi, jota kirjoitetaan, kun siltä tuntuu. Blogien alkuperää kunnioittava kokonaisuus, siis!

Popot Pogoillen on noin vuoden ikäinen matkablogi Rantapallossa. Hauskaa on, että bongasin tämän uuden blogin Rantapallon uusimmista postauksista ja ihastuin siihen heti. Aloin lukijaksi samantien ja liityin myös blogin Twitter-tilin seuraajaksi. Twitter-tiliä katsellessa tajusin, että hei, siis Popoilevia Pogojahan kirjoittaa ystäväni Anna Kotkasta! Yllätys! En ollut ollut lainkaan tietoinen siitä, että hänellä on blogi! Nykyään meillä on niin mukavaa, kun saamme kaiken muun hyvän lisäksi jakaa ystävyydessämme vielä tämän blogiharrastuksenkin.

Asuimme ennen mieheni kanssa Jyväskylässä. Eräs jyväskyläläinen ystäväni, blogimaailmassa hänet tunnetaan nimellä Rouva, paljasti miehensä Pekan pitävän blogia. Ihastuin Pekan mielenkiintoiseen elämään alta aikayksikön ja seuraan sitä edelleen aktiivisesti. Pekan jutut naurattavat aina, varsinkin ne sahuutta koskevat!

Maailmaa vastaan Haraava Minski on myös ihan oikea ystäväni. Hän on niin hauska ja hänellä on todella mahtava nauru! Niin on muuten Pekan Rouvallakin, jäi mainitsematta. Minski on helsinkiläinen Jyväskylässä, sisäinen maahanmuuttaja, joka sopeutuu, mutta on kuitenkin coolisti ulkopuolelta.

Jonna kirjoittaa Kaaosta ja Kukkamekkoja– nimistä blogia. Jonna ja perhe kuuluvat myös tosielämän kaveripiiriini ja on niin mielenkiintoista lukea heidän arjestaan. On aspergerin oireyhtymää, taapero, lastenvaatehulluutta ja iloista perhe-elämää.

Willa Wanilla on ehdottomasti yksi Suomen kauneimpia koteja. Wanillan porukkaankin törmäilen satunnaisesti reaalimaailmassa.

Kukapa matkablogifani ei lukisi Suomen suosituinta, sitä hyvin alkuperäistä ja ensimmäisten joukossa matkabloggauksen aloittanutta Kaukokaipuuta? Nella on hyvin ystävällinen ja hän ottaa hienoja kuvia! Kaukokaipuun matkakertomukset ovat proosallisia.

Inka on niin kiva! Archie Gone Lebanon– blogin Inkaa tapaan bloggarikekkereillä. Inka kirjoittaa Oulun murteella ja huumorilla höystettyjä postauksista juuri niistä asioista, joista hän itse haluaa. Inkan blogin kuvat ovat sävyltään kauniin huntumaisia ja reissut sellaisia, että ne sopivat joka lompakolle.

Ja sitten on mainio matkabloggaaja Veera Bianca, jonka blogi on taas olemassa, Jes! Veerankin kanssa näemme blogiin liittyvien juttujen yhteydessä. Kun tapasin Veeran ekan kerran, minusta tuntui, että olen tuntenut hänet jo kauan. Sellaista se on, kun seuraa jonkun blogia pitkään. Veeraa saan myös kiittää priiffaamisesta työhaastatteluun lentokentälle ja varmasti myös osittain paikan saamisesta. Xie-xie, Veera!

Kolmistaan-blogin Karoliina kuului ala-asteella tyttöjengiimme, voi niitä aikoja. Karoliina oli Spice Girlsseistä Victoria, Posh Spice ja minä Mel C, Sporty Spice. Mikä tahansa aamunavaus tai juhla koulussa järkättiinkin, varmaa oli, että me Spaissarit esiinnyimme. Ei, emme laulaneet, vaan tanssimme. Tanssiesityksiä harjoittelimme välitunneilla. Parasta oli, kun harkat meni ”vahingossa” vähän pitkäksi ja välitunnilta luokkaan menevät oppilaat pysähtyivät katsomaan harkkojamme. Uu jee, huomiota!

Yllätyksekseni olen löytänyt myös töistä muutaman bloggaavan työkaverin, heidänkin blogejaan seuraan aika innoissani: Heart Pumps Diesel-Sofia ja Prinsessa Heidi kirjoittavat kivasti hekin tahoillaan.

Bloggaaminen on kiva harrastus. Kivempi, kun itsensä laittaminen ihmisen näköiseksi ja ulos sateeseen meneminen. Yhyy, todellinen maailma ei aina ole yhtä ihana, kuin blogitodellisuus!

P.S. Katsokaa uutta banneriani! Viimein olen siihen tyytyväinen!

Elche 072

Joskus tienny paremmistakin keleistä…

Kommentit

 • jdJenna

  Hyvä postausidea, taidan varastaa tän omaan blogiini! 😀 Mielenkiintosta nähä mitä blogeja muut tykkää seurailla(:

  • rosita

   Varasta pois, ei ole munkaan oma idea alunperin! 😀 Olen muulloinkin esitellyt blogilöytyöjäni postauksissa, mutta nyt vain keksin, että kerronpa teille, kenet tunnen sekä blogimaailmassa että virtuaalitodellisuudessa.

 • Veera Bianca

  Kiitos kauneista sanoista ihana <3 🙂

  • rosita

   Kiitos vaan kuule sulle avusta silloin! 🙂 annoit hyviä neuvoja <3

 • Pirkko / Meriharakka

  Vaikkakin matkabloggaajina olemme olleet ”olemassa” jo yli 10 vuotta, niin näissä bloggaajaporukoissa olemme tuoreempia. Saammeko siis esittäytyä, Sinullekin 🙂

  • rosita

   Kiitos esittäytymisestä!

   Bongasinkin nimesi muuten Matkamessujen ohjelmasta! Ehkäpä siellä nähdään sitten ihan livenä 🙂

 • Ansku

  Kivoja uusia tuttavuuksia. Ja tuo sana, erityisherkkä sai minut klikkamaan heti Paradise cafe 7:aan. Kiitti!

  • rosita

   Hyvä!

   Hienoa, että löytyi luettavaa 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.