VALIKKO
16.8.2012 12:49

Blogi-inci

Villihevos-supervoima-Veera jätti haasteen kaikille Rantapallon bloggareille. Haasteen vastaanottajan tulee kertoa, mistä 10 aineksesta oma blogi koostuu.

Lisäsin viikko sitten tuonne oikeaan palstaan viimeiseksi avainsanapilven. Pilvestä näkyy, mistä aiheista olen eniten kirjoitellut. Jos analysoimme pilven avulla blogini 10 suosituinta aihetta, saamme kokoon seuraavanlaisen koosteen:

1.Kööpenhamina
2.VR
3.Jyväskylä
4.Jyväskylän tanssiyhdistys
5.Kasvisruoka
6.Kasvissyönti
7.Bamako
8.Päivä Pietarissa
9.Saara Aalto
10.St.Peters Line

Tämän analyysin mukaan blogini kertoisi siis suunnilleen Kööpenhaminan ja Jyväskylän väliä junalla matkustavasta kasvissyöjä tanssijasta, joka rakastaa Saara Aaltoa ja jonka elämässä Bamako ja Pietari ovat tärkeitä kaupunkeja, ja joista jälkimmäiseen on kiva mennä laivalla. Sellainen ei olisi ollenkaan hassumpi rinnakkaiselämä, sillä puolet kuvauksesta on totta! Rinnakkaiselämässäni voisin tosin osata myös venäjää ja tanskaa.

Todellisuudessa aloitin blogin pitämisen asuessamme Senegalissa, Dakarissa. Kaikki postaukset ensimmäiseltä puolelta vuodelta koskevat Senegalia, joten avainsanojen valinta on mennyt päälaelleen tässä blogissa. Aloitin blogin pitämisen, sillä kuulumisten kertominen Suomeen onnistuu todella näppärästi blogin kautta. Koska rakastamme matkustelua ja kaikkea siihen liittyvää, olen jatkanut bloggailua. Sisälläni asuva pikkukirjailija tykkää myös siitä, että omaa tekstiä voi julkaista, oli se minkä tasoista tahansa!

Haasteeseen palateksemme, tällainen blogi-inci kuvaa tilannetta Angatassa ihan oikeasti:

-Matkakertomukset
-Kaukomaiden kaipaus
-Ekomatkailutestit
-Kasvissyöntikokeilut
-Senegal ja Dakar
-Mali ja Bamako
-Uudet musiikkilöydökset
-Lentomatkailu, -mukavuus ja -vertailu
-Laivamatkailu
-Junamatkailu

Vuoden vaihteessa inci alkaa taas näyttää toisenlaiselta, sillä pitkäaikainen unelmani etätyön tekemisestä toteutuu! Vaihdamme maisemaa aurinkoisempaan talven tullessa, joten mahtavia, konkreettisia aurinkokertomuksia on tulossa niiden kaipausvirsien sijaan! Huraa!

Kommentit

  • Veera Bianca

    Ihanaa kun teit tän 🙂 mut vieläkin ihanempaa on tuo sun etätyö!

    • rosita

      Niin on! Olen yrittänyt saada sellaisen jo viiden vuoden ajan! Jeee! ”Tänään unelmista tottassa seurataan Rositan matkaa lähityöläisestä etätyöläiseksi”.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.