VALIKKO
7.1.2016 21:10

Blogi muuttaa!

Viikonloppu on ovella ja Angatan toimitus aikoo jäädä sille tielleen!

Ensi viikolla minut löytää uuteen virtuaaliseen työpöytääni nojailemasta läpänheittopuuhista osoitteesta stoori.fi/angata. Tervetuloa mukaan, lukijat! Stoori on uusi blogiportaali, jonka takaa löytyy lehtitalo Keskisuomalainen. Vaikka tunteeni samannimistä sanomalehteä kohtaan eivät ole aina olleet kovin lämpimät, mediakonsernin tavasta tehdä Stooria tykkäsin heti. Rohkeasti tekemään ja kokeilemaan, matkalla oppii ja on tärkeää, että reitillä on hauskaa. Arvostan, että jos jostain innostuu, niin touhuaa sitten niin, että innosta syntyy jotakin, vaikkei kaikkea alasta tai asiasta heti tietäisikään. Into ja rakkaus peittävät paljon mokia!
Stoorista tulee nykyisen kaltaiselle Angatalle oiva blogikoti, sillä kuten aikaisemmin jo pohdiskelin, matkustusaiheisiin juttuihin sekoittuu nyt niin isolla volyymilla vaatekaappia, vauvaa ja valvomispäissään tehtyjä museokäyntejä, että on parempi jättää reissuhirmujen yhteisö.

Matkablogi: ”Hei täs on nää mun uudet kuvat Belizestä. Mehän uitiin sinne Jamaikalta, kun haluttiin kokeilla muutakin, kun laivaa matkustusvälineenä. Ja sit täs on sulle tuliainen Guatemalasta, mä halusin käydä siellä, kun Peppi Pitkätossu aina valehteli siitä kaikkee. Nyt kattelen lentoja Torontoon, kun en jaksa ainakaan kuukauteen mitään viidakkoja.”

Angata: ”Mä kävin tänään kunnanvirastossa. Nii, emmää siellä mitään tehny, mutta en muistanut mihin olin oikeesti menossa ja kun se tossa kylillä on, ja kätevästi esteetön, ni menin vähän aulaan lämmitteleen, ku nenäki tippas. Siellä oli kahviautomaatti ni kyl siellä viihty ja uus ympäristö ni se oli vähän ku seikkailu mulle. Tai siis vauvalle, vauvalle mää näytän maailmaa.”

Semmoinen on Angata matkablogien keskellä. Kiitos Rantapallolle kaikesta kivasta! Täysin matkapostauksitta Angata ei tietenkään jää. Talvikuukausina pakenemme edelleen pakkasta, ja käydään me Suomessakin joskus kauempana kun Viikin Prismassa. Nostelen näitä matkahommapostauksia vaikka osallistumalla #IGTThen!

Stoori jatkuu Stoorin puolella, siellä tavataan!
image

Kommentit

 • ananas2go

  Kaikkea hyvää ja kiitos hihityttävästä jutusta! Alkoi kyllä mietityttää omalla kohdalla…

  • rosita

   Kiitos Anna-Pogo!
   Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että matkablogia voi kirjoittaa matka-aiheista, vaikkei reissuun itse kovin usein pääsisikään. Minulta vaan irtoaa tätä muuta juttua niin paljon, että siksi muutto on paikallaan. 🙂
   Popot sopis kyllä kun nenä päähän jollekin Tampere All Bright-tyyppiselle sivustolle, jossa oikein pureudutaan kotimaan matkailuun. Tutkiva matkablogisi on niin hykerryttävä!

 • Maria

  Mukavia hetkiä Stoorin puolelle! Jatketaan maailman ihmettelemistä 😀

  • rosita

   Kiitos, jatketaan! Toivottavasti tavataan pian myös #bloggariteatterissa tiimoilta, niin et mäkin pääsen paikalle! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.