VALIKKO
23.4.2013 10:01

Ensiaskeleita ja Oulusa olua

Olimme viikonloppuna Oulussa ja Iissä. Näimme viikonlopun aikana vain sellaisia ystäviämme, joilla on uusia, siis alle vuoden ikäisiä lapsia. Olin kuulkaa aika hyvä lasten viihdyttäjä koko viikonlopun. Nukutin erään uniongelmaisen vauvan kävelylenkin ja Krista Siegfriedsin Marry Me-laulun avulla ja hypin kolmevuotiaan kanssa trampoliinilla. Joka hypyn piti olla erilainen ja mielikuvitukseni riitti kymmeneen erilaiseen hyppyyn. Kolmevuotias keksi niitä kyllä noin viisikymmentä lisää, mutta aikuisen tasolla kymmenen on ihan hyvin mielikuviteltu.

Lauantaina lähdemme Vantaalle, sillä aiomme maalata asunnon, johon muutamme. Pihi-säästäjä minussa on hyvin iloinen, sillä löysimme Askosta tarjouksesta uuden jenkkisängyn uuteen asuntoomme – 500€ alennuksella! Ihanaa. Rahasta puheen ollen, tämän hetkisiä ehdottomia lempiohjelmiani ovat taloutta ja säästämistä käsittelevät ohjelmat. Suomalainen Kukkaron Herraksi-ohjelma oli mainio kaikessa rehellisyydessään, mutta vielä enemmän nautin kanadalaisesta Tuhluriprinsessat ohjelmasta, sillä sen viihteellinen arvo on jenkki-tyylistä, mutta kuitenkin hillitympää. Ohjelmat inspiroivat budjettien tekemiseen ja kaiken kulutetun rahan ylös kirjaamiseen. Tällainen numeroiden ja rahojen kyttääminen taitaa olla tällä hetkellä säännöllisin harrastukseni. Liikunnan harrastajat kokevat usein, että jolleivät pääse säännöllisesti lenkille, he tulevat levottomiksi ja tuntevat itsensä suorastaan sairaiksi. Voin samaistua heihin, sillä tunnen samoin, jos päivän lopussa menojen kirjaushetkellä ei löydykään yhtään kuittia kirjattavaksi. Silloin harkitsen vakavasti lähikauppaan lähtöä, jonkin asian ostamista vaikka eurolla, jotta saisi joka päivä nauttia ylöskirjaamisen ilosta. Voi mikä paradoksi, menojen tarkkailu johtaankin kohdallani tarpeettoman kulutukseen!

Pohjoisesta lapsi-pitoiselta visiitiltä palatessamme tajusimme, että jatkossa tämä blogi tulee todennäköisesti käsittelemään entistä enemmän kotimaan matkailua. Olemme nimittäin olleet jo kuukauden Suomessa, eikä meillä ole vieläkään matkalippuja ostettuna mihinkään päin maailmaa. Ensimmäistä kertaa tämä tunne ei häiritse meitä lainkaan. Ehkä se johtuu pihistä säästämisestä, uuteen asuntoon muutosta tai ystävistä, joilla on ihkauusia lapsia. Hyvin jännä nähdä, kuinka pitkään elämme näin!

Suomen parasta Matkablogin saa äänestää vielä tämän päivän ajan. Angata on ottanut listalla hurjan spurtin ja edennyt sijalla 54 sijalle 29 saamallaan kuudella äänellä! Kiitos kaikille kuudelle äänestäjälle, ääniänne arvostetaan yhtä paljon, kuin sadetta Saharassa! Angata ei ole koskaan ollut missään äänestyksessä mukana, joten on hyvin mielenkiintoista seurata tämän blogin vauva-askelia sijoituksen paranemisessa. Kiitos kaikille! Tänään on viimeinen äänestys-päivä, tässä ohjeet:

Wina trip with Supersaver!
Löydä varaa ja koe hotellit turussa edullisesti Supersaverin kautta.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.