VALIKKO
6.1.2012 18:12

Gallerian uudet teokset

Minä olen lisännyt galleriaan kuvia Suomesta, Kivijärven mökiltä ja Barcelonasta muutamia otoksia. Kuten olette huomanneet, en lisää koskaan kuvia artikkeleideni sekaan. En tee niin, koska en halua tehdä niin. En halua tehdä niin, koska kaikki tekevät niin. Maailmassa on kamalasti kuvia. Joka puolella on kuvia, demonstraatioita, informaatiota, kuvia, jotka esittävät, miten joku asia on. Jos kirjoitan, miten joku asia on, tässä blogissa se riittää. Haluan ajatella, että kirjaimet ja sanat muodostavat artikkeleissani niin vahvoja mielikuvia ja tunnelmia, että kuva olisi vain toistoa. Kuvat ovat galleriassa omalla paikallaan tekstistä irrotettuina. Laitan galleriaan kuvia, jotka pärjäävät omillaan, ilman selittäviä sanoja.

Kuvien laatu ei ole korkea. Minulla ei ole kuvankäsittelyohjelmaa, jolla saisin korjattua esimerkiksi valotusta ja avattua vaikkapa tuon El Pueblossa sijaitsevan tornin tukkoista mustaa. Haluan laittaa galleriaan kuvia, joissa on jotain hauskaa, jotain söpöä, jotain ajatusta herättävää tai jotain komeaa tai kaunista. Silloin ei haittaa, vaikka ne eivät olekaan laadultaan tähtiainesta. Niissä on kuitenkin tarina.

Ja tähän viikonloppuun vielä fiesta-musiikkia, vähänKÖ on kova biisi ääää, kuunnelkaa tästä!!!

http://www.youtube.com/watch?v=OKcrdzmJ1R8

Kommentit

 • Esteri

  EI TEREVE, voiko olla ennää kovempaa biisiä?? Magic System ja Soprano??? Jajjajajajajajaaa!!

 • rosita

  No niinPÄ!!!
  Cherie cocoooo faut pas blagueeeeer!!!!!

 • Velma

  Ideana toi kuvajuttu on tosi hyvä. Jos on tosi pitkä postaus (siis ihan oikeasti pitkä) ilman kuvia, niin sitten lukemisen tueksi alkaa kaivata kuvia (tai edes sen yhden kuvan). Itse siis kanssa tykkään siitä, että teksti on se pääasia. Sitten myös tuntuu, että nykyihmiset (lähinnä nuoret kai?) ei enää nykyisin jaksa lukea, vaan pitää olla kasoittain kuvia ja jos niitä ei ole, niin blogi on sitten niitten mielestä tylsin ikinä. Se on ärsyttävää, että jotkut laittaa tyyliin kymmenen samantyyppistä kuvaa samaan postaukseen, kun yksikin riittäisi….

  Aika vaikuttava toi nähtyjen maiden lista. Omani on paaaaljon lyhyempi ja tylsempi. 😛

  • rosita

   Kiitos raikkaasta mielipiteestäsi! Mukava saada palautetta blogin sisällöstä!
   Bloggaamisessa mukavinta onkin oikeestaan se, että blogista voi tehdä ihan omannäköisen palstan, ja silti sitä julkaistaan.:)

   Tällä hetkellä vastaan kommenttiisi Budapestistä, Unkari löytyykin jo tuolta listalta. Pian saan kuitenkin lisätä sinne uuden maan, jee!!!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.