VALIKKO
4.1.2014 13:05

Helsinki-Vantaan helmi

Pyyteetöntä mainontaa blogissani, osa 205.

Helsinki-Vantaa on viihtyisä lentokenttä. Siellä on ihana vaihtaa lentoja, nukkua Relaxation Arean unimunassa, käydä Starbucksissa kukkahilehunajahöystö-kahvilla, lukea Book Roomissa, ja katsella isoista ikkunoista lentokoneiden nousuja ja laskuja. On myös mukavaa olla töissä lentokentällä, vaikka sinne joutuisi joskus saapumaan aamuyöstä – lentokentän tunnelmaa ei ole muualla, kuin lentokentällä.

Uuden sulan hattuunsa Angatan toimitus myöntää Helsinki-Vantaalle kotimaisesta tyrnimehusta. Tyrnimehua ei varmasti saa monelta kansainväliseltä lentokentältä, ja Riitan tekemänä se on oikeaa herkkua! Tästä mahtimehusta ei köyhäkään mene kyykkyyn, sillä sen hinta on ainostaan yksi (1) euro!

Omaksi virkistyksekseen näitä euron mehuja voisi myös ostaa liian vaatimattoman tuliaislahjan kylkiäisiksi. Suomalainen spesiaalituote lentokentän kaupasta pelastaa minkä tahansa villasukat ja silliä – tyyppisen pliisun paketin.

Hyvä Riitta ja Finavia!

image

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.