VALIKKO
20.12.2012 22:57

Hyvää kesälomaa, Minä!

Nyt se on alkanut! Kesis, kepsukka, kese, jota en pitänyt kesä-heinä-elokuussa, on nyt käynnissä!

Jos energia ja elämänvoima olisi materiaa, omistaisin sitä marras-helmikuussa pikkurillin kynteni peittävän kerroksen verran. En kertakaikkiaan ole pelissä mukana. Vieteriä ei voi vetää, kun jousi on poikki. Onkin aivan mahtavaa, kun saa pitää lomaa silloin, kun sitä fyysisesti ja henkisesti eniten tarvitsee.

Eräs kotkalainen ystäväni totesi kerran, että ennen vanhaan sitä elettiin vähän samalla mentaliteetilla, kuin minä nyt. Kesä oli toiminnan aikaa ja töitä tehtiin aamusta iltaan auringossa ja valossa. Päivän pituus hyödynnettiin pelloilla uurastaen ja iltaisin saunottiin ja uitiin, eikä oikein edes huomaa, että on tullut myöhä, kun on niin valoisaa. Talven pimeässä sitten pysähdyttiin ja jumahdettiin iltaisin pirttiin tekemään puhdetöitä ja mentiin nukkumaan seitsemältä illalla, ettei päreitä tarvitse poltella niin kauheasti pimeää vastaan.

Minusta on mukavaa mennä kesällä pyörällä töihin ja hipsutella toimistossa kukkasandaaleissa. Jaksan tehdä mitä tahansa ja lähteä töiden jälkeen mihin tahansa. Talvella en jaksaisi oikeastaan edes poistua kodistani, joten pitkä loma talvikuukausina sopii minulle loistavasti! Blogin kirjoittelu olkoon puhdetyönäni virkkauksen ja ViaPlayn ohella.

Ajatelkaa myös sitä, että Elcheen lähtöön on aikaa enää vaivainen viikko! Ensi viikolla tähän aikaan asuntomme on toivottavasti täynnä täysiä muutttolaatikoiita ja valmistaudumme nukkumaan täällä viimeisen yömme! Oi Elche!

Tässä vielä kaikille kuunneltavaksi ajatuksiamme kuvaava kipale lähdön hetkellä. Espanja ei kyllä oikeastaan ole kaukana poissa, mutta siellä on lämmin ja niin paljon elävämmin loistaa tähdet ja kuu.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.