VALIKKO
25.2.2012 19:46

I’m a mess – mä oon messissä!

Katselen Uuden Musiikin Kilpailua ja otsikon hienon suomennoksen on keksinyt ohjelmassa esiintyneen The Rasmuksen jonkun jäsenen äiti (Siis The Rasmus esiintyi, ei se äiti. Kyllä Suomi on vaikea kieli). Nauratti kovasti, joten kopioin vitsin, ha! Uuden Musiikin Kilpailussa on hyvin raskas miesjuontaja. Todella väsynyttä kuunnella aikuisen ihmisen äyk-äyk-boengboeng-tsöygh- äännähdyksiä ja huudahduksia, jotka toimivat varmasti kyseisen juontajan kotibileissä illanisännän tunnelman kevennys-juttuina.

Olen myös seurannut, miten mahtavaa on ruotsalaisten hypetys uuden prinsessa-vauvan johdosta! Upeaa, miten koko maa on niin iloinen asiasta, ja osallistuu riemuun niinkin arkipäiväisesti, kuin viemällä töihin Prinsessakakkua. Hienoa juhlatunnelmaa, hyvä Ruotsi!

Minulla on iPhonessa soittolista, jota kuuntelen koko ajan. Se on herkkä ja toiveikas, yhdellä sanalla sanottuna keväinen.

1. Kaija Koo: Minun tuulessa soi
2. Kaseva: Anna minun kuvitella
3. Melissa Horn&Lars Winnerbäck: Som jag hade dig förut
4. Miss Li: Om du lämnade mig nu
5. Jimmy Nail: W.L.T.M.
6. Phil Collins: You’ll be in my heart
7. Laura Veirs: Life is good blues

Freeman esitti juuri kappaleensa Noitanaine. Toivottavasti hän pääsee jatkoon, Freemanilla on ohjelman hienoin esiintymisasu!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.