VALIKKO
29.4.2012 22:39

Innostuminen! Huraa Saara Aalto!

Olen aivan valtavan innostunut Saara Aallosta ja hänen musiikistaan!

Saara esiintyi perjantaina kaupungissani akustisesti. Yleisö sai istua pienessä tilassa lähellä illan artistia ja hänen taitavaa kitaristiaan. Kokemus oli mahtava, inspiroiva, ajatuksia herättävä ja positiivista energiaa kasvattava. Olen niin iloinen siitä, että Suomessakin on artisti, joka tekee musiikkiaan positiiviselta pohjalta ja inspiroituu myönteisistä fiiliksistä. Minä haluan ympäröidä itseni juuri sellaisella musiikilla. Olen kyllästynyt teatraaliseen kurjuuteen siinä missä arkipäiväiseen masennukseenkin biisien lähteinä. En jaksa enää kuunnella lauluja erosta, siitä, ettei kannata yrittää, ymmärtämättömyydestä, syyllisyydestä, tai kahvikuppiin itkemisestä sateisena päivänä, kun on niin kertakaikkiaan kurjaa. Suomalaisen on varmasti vaikeampaa ammentaa aineksia taiteen tekemiseen ilosta, kuin kärsimyksestä. Saara Aalto onnistuu tässä ja vieläpä rohkaisee sanomallaan yleisöään. Hän saa ihmiset liikuttumaan riemusta. Kuinka moni artisti Suomessa pystyy tähän?

Saara Aallon keikan alussa suorastaan hämmennyin siitä, miten uskomattoman taitavaa laulajaa olen kuuntelemassa. Fanituksen tunteetkin nousivat pintaan, kun ajattelin, miten lähellä sain siinä eturivissä kokea niin mieletöntä taide-elämystä! Sain kuvankin, jossa olen Saaran kanssa, jee, ja nimmarin tietysti! Niin, ja Saara kehui paljetti-takkiani! Ihanaa!

The Voice of Finlandissa arvosteltiin Saaran laulamia rokkibiisejä, mutta voi kuulkaa, kun kuulosti livenä Barracuda ja The Night Belongs to Lovers hyvältä! Arvostan sitä, että arvostelusta huolimatta kokeilee uutta ja tekee sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. Minussa ei aina ole sellaista rohkeutta, ja siksi sain valtavat kicksit Saaran omasta Shelter-biisistä, jossa käsitellään oman mukavuusalueen jättämistä, ja sitä, millaisia hyviä asioita siitä seuraa. Shelter on nyt oma voimakappaleeni, menkää kaikki ja kuunnelkaa se Spotifystä!

Kuunnelkaahan tästä Saaran oma biisi, perjantain keikallakin kuultu Cage bird!

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.