VALIKKO
6.6.2014 19:47

Isokissavideo: Korkeasaaren leijonavauvoja katsomassa

Kehitys kehittyy ja panokset kovenee!

Me täällä Angatan toimituksessa olemme oppineet käyttämään YouTube Capturea videoiden yksinkertaiseen editoimiseen. Tällä kertaa videokuvakin on oikein päin, ehkä ensi kerralla saamme videokuvan horisontaalisessakin suunnassa täyttämään sille tarkoitettua tilaa. Askel kerrallaan, ehkä jo vuoden päästä olemme Angatassa varsinaisia editointiexperttejä!

Korkeasaari on tänä kesänä erinomainen vierailukohde: leijonaemolla on kolme pikkuista! Kuumasta kelistä huolimatta leijonat ulkoilevat illalla, tämä video on kuvattu seitsemän aikoihin. Leijona pentuineen ei ole ollut yleisön katseiden alla montaa kertaa ja siksi niitä ei saa vielä ihastella kuin parin metrin päästä. Pieni välimatka rauhan takaamiseksi ei vähennä leijonien suloisuutta, joten katselkaa ja täyttykää söpöydestä!

J.K. Osaisiko joku suositella iPadille tarkoitettuja videon editointiohjelmia? Olen kokeillut YouTube Capturen lisäksi iMovieta, joka on todella hyvä. Kiinnostaisi silti tietää, mitä kaikkea muuta on olemassa aloittelijalle.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.