VALIKKO
2.9.2012 12:14

Joka-afrikkalaisen yllätysunelmamatka

Olen haaveillut sellaisesta mahdollisuudesta, että saisin yllättää mieheni matkalla. Koska Google-translater ei ole niitä kaikkein varmempia käännöspalveluja, joita on saatavilla, uskallan vuotaa kuvauksen yllätysmatkasta tänne Angataan.

On kolme asiaa, joita kuka tahansa afrikkalainen pitää arvossa. Niitä ovat Amerikan yhdysvallat, Celine Dion ja Michael Jackson. Koska Michaelista on aika jättänyt, yllätysmatkaan liitetään kaksi ensimmäistä tärkeää juttua.

Yllätys alkaisi siten, että veisin mieheni lentokentälle ihan yllättäen, enkä kertoisi mihin aiomme matkustaa, hihihihihi! Menisimme Finnairin koneella suoraan Helsingistä New Yorkiin. Nykissä mieheni tietysti luulisi, että tässä se oli, yllätysmatka Ameriikkaan, ihan New Yorkiin asti! Kävisimme Niketownissa vähän kenkiä shoppailemassa ja katsomassa Vapaudenpatsaasta maisemia. Yöpyisimme missä tahansa hotellissa Central Parkin laidalla.

Seuraavana päivän lähtisimme takaisin JFK-lentokentälle, ja mies olisi ihan ihmeissään että täh, mitä järkeä tulla yhdeksi yöksi Nykkiin?! Matkamme jatkuisi kuitenkin kohti Las Vegasia! Siellä viettäisimme aikaa kaiken maailman sisähuvipuistoissa ja luksusrakennelmissa sushia syöden, ja minä saisin käydä shoppaamassa Shareen’s Vintagessa. Las Vegasin kohokohta olisi kuitenkin majoittuminen Caesar’s Palace- hotelliin. Hotellissa itsessään olisi niin mieletön Ameriikan meininki, että sitä ihmetellessä vierähtäisi hetki jos toinenkin. Yllätys ei ole kuitenkaan vielä huipentunut. Caesar’s Palaceen kuuluu osa, nimeltä The Colosseum. The Colosseum on esiintymisareena, ja tuolla areenalla esiintyy melkein joka ilta Celine Dion! Voi että, oikein hymyilyttää, kun kuvittelen, miten mieheltä loksahtaisi suu auki, kun hän näkisi Celine Dionin eturivistä livenä! Kaikkien afrikkalaisten sankari olisi siinä, parin metrin päässä meistä, ja laulaisi ja aaaaah, se olisi ihan täydellinen ja niin veret seisauttava yllätys!

Vaikka ei olisi koskaan välittänyt siirappisesta My heart will go onnista tai We are the worldista, parin kuukauden Afrikan reissun jälkeen fiilistelet noita biisejä ihan innoissasi. Ja tykkäisit ehkä itsekin tällaisesta yllätysmatkasta Ameriikan meiningillä.

Itse koin melkein vastaavanlaisen yllätyksen eilen täällä Oulussa, kun huomasimme, että Saara Aalto ilmoitti Facebook-sivullaan keikastaan Oulunsalossa. Siltä seisomalta, kun olimme uutisen lukeneet, ajoimme tuhatta ja sataa Oulunsaloon ja kuuntelimme hyvin hartaina ystäväni Reetan kanssa idoliamme. Ja lauloimme mukana: ”Je suis malaaaaaaaadeeeeeeeeee!” Saara veti ilmaiskeikan, joten säästyneet rahat laitan mieheni yllätysmatkaan. Las Vegas, olemme parikymppiä lähempänä sinua!

Kommentit

 • Veera Bianca

  oi Celine Dion, the love of my life <3 mäkin haluan las vegasiin!

  • rosita

   Niii-iiii!

   Jos Celinen näkis livenä ni olis sitte mitä kertoo kavereille Afriikassa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.