VALIKKO
28.12.2014 22:41

Joulukuu matkalla on parasta hommaa

Tänä vuonna kuvittelin viettävämme joululomamme Riikassa ystäviemme kanssa. Yllättävä muutto ja aikataulun vaihdokset pistivät suunnitelmamme uusiksi.

Sitten kuvittelin viettävämme lomaa Jyväskylässä. Auton hajoaminen romutti ne suunnitelmat. (Ja Jyväskylän kallis julkinen liikenne, sinne ei vaan voi mennä viikoksi ilman autoa, ainakaan jos on pihi!)

Sitten pikkuveljeni ilmoitti tulevansa meille käymään, ja ajattelin, että jes, nyt voimme käyttää yhdessä Hki-Tallinna lippuni ja yhden hotelliyön. Veli tulikin ja kävimme jouluaattona iloitsemassa ystäviemme kanssa tyhjästä karaokepaikasta, josta saimme kaikki lauluvuorot. Sitten flunssani paheni niin järkyttäväksi, ettei tehnyt enää mieli Tallinaan. Eikä lopulta olisi lähdöstä tullut mitään, vaikka olisi mieli tehnytkin.

Että se siitä lomailusta! Nyt lomaa on jäljellä enää kolme päivää. Flunssa on menossa ohi, enkä ole tehnyt kerrassaan mitään, mitä suunnittelin. Buhuu. Yritän tässä käyttää vielä yhtä oljenkorttani, eli Rantapallon bloggaajakortilla lunastettavaa majoitusta eräästä hotellista kotikaupunkimatkailupostaukseen, mutta viestin kulkemisvaikeudet vaivaavat tätä prosessia. Ehkä tänä vuonna pitää kerta kaikkiaan vain pysyä kotona. Toivottavasti ensi joulukuussa olemme lomalla Malissa!

Onneksi olemme matkustelleet muina joulukuina ja vuosina. Onpa sairasvuoteella ollut jotain muisteltavaa! Tällainen oli joulukuu Englannissa vuonna 2005, kuulas ja tunnelmallinen meren rannalla:
image

P.s. Paras lääke flunssaan on ollut vanha kunnon sipulikääre kaulassa hengaaminen. Jos jollain on vielä sitäkin parempi parannuskikka, kerro se minulle kommenttiboksissa!

Kommentit

 • ananas2go

  Tiedätkö kiinalaisissa ravintoloissa ne purkit, joissa on öljyä, mausteita ja mikä sekoitus nyt onkaan? Joskus olen mennyt flunssaisena syömään ja tullut terveenä pois, nokka ja röörit auki.

  • rosita

   Joo, tein sellaista itse täällä kotona ja laitoin vähän Joka ruokaan. Ei kyl ollu varmaan niin tehokasta kun kiinalaisten tekemä!

 • Maarit Johanna

  Joulu Malissa olisi varmaan ainakin lämpimämpi kuin meillä Suomessa. Peukuttaisin! Harmittaa itsellänikin muutamat käyttämättä jääneet lahjakortit bloggaajakortin yhteydestä. Onneksi sentään ehti sen hotelliyön käyttää ^^

  • rosita

   Tänään oon päättänyt olla terve ja meen tonne pihalle sellasella uhmalla ettei edes -17 haittaa! Mullakin on vielä kaks lahjakorttia käyttämättä :/ Se toinen on sille eri ketjulle, jossa justiin olit, mutta siellä on kuulemma niin paljon porukkaa lomalla, etteivät välttämättä ehdi käsitellä pyyntöäni 😮

   Joo kyllä se on niin, että ensi joulukuuta ei jätetä lomailun varaan Suomessa. Otan mielummin vaikka malarian Malissa auringossa, kuin influenssan Suomessa pakkasessa!

 • Sanna Wallenius

  Hahaa! Kiitos tästä vertaistuesta! Just sama meininki täällä. Kele.

  • rosita

   I feel you, sista! 😀

   Ihan menee hermo kyllä! Onneks meillä ei oo pakastearkkua, vaikka kaikkee muuta samaa löytyykin postauksista. Tsemppiä! 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.