VALIKKO
19.1.2012 10:13

Jumissa lentokoneessa Helsinki-Vantaalla

Täällä on ihan hirvee keli. Yksi kiitorata on käytössä,lumituisku häiritsee, lentokoneiden pesijät ovat ylikuormitettuja,eikä lentolupaa ole meidän koneelle annettu. Kapteeni kuulutti, että vähintään puolitoista tuntia meidän täytyy tässä ollanököttää. Lentoemännät myyvät iltasanomia matkustajien viihdykkeeksi,pah,minä haluan jo kahvia tai lakkaan kohta viihtymästä täällä!

Olemme muuten menossa Budapestiin ja nyt on homma isollaan. Yöllisen lentokenttäbussi matkustamisen sijaan ajoimme eilen illalla Helsinkiin ja olimme yötä ystävämme luona. Nukuimme siis järkevästi ennen matkaa, eikä meidän tällä kertaa tarvitse vaihtaa konettakaan missään:lennämme Finnairilla suoraan Budapestiin! Ajatelkaa! Mukavuus ennen hintaa, tällaista matkaa en olekaan ennen tehnyt! Lisäksi pääsin ensimmäistä kertaa käyttämään Finnair Plus-korttiani ja nyt olen iloinen:minulla on Finnair Plus-pisteitä!

Tämä matka on siitäkin erikoinen, ettemme ole valmistautuneet tähän mitenkään. Googlailin Budapestiä hetki sitten ja opin, ettei siellä käytetäkään euroja,oho! Käteisnostot olisi tällä kertaa kannattanut jättää tekemättä. Koskapa tietämyksemme Budapestistä on heikkoa kuin kevätjää järvelle parkkeeratun Ladan alla, aiomme marssia Budapestin lentokentällä turisti-infoon, lyödä hotellimme nimen tiskiin, ja kysyä, että miten tuonne pääsee, saisimmeko kartan, mitä taksit täällä maksaa, missä voi vaihtaa rahaa ja tiedätkö mitään kivoja nähtävyyksiä täällä, merkkaisitko ne kaikki siihen karttaan. Voi olisipa tämä ryhmämatka omalla oppaalla!

Jes, lentoemännät toi kaikille keksiä ja mehua odotuksen ratoksi,jihaa! Eikös täällä Rantapallossa muuten ollut joku tyttö, joka kirjoitteli Budapestistä? Taidanpa metsästää hänen bloginsa luettavaksi. Jos joku lukijoista on siellä terminaalin puolella, niin pliiis, tuo mulle kahvia. Portti 29 ja paikka 18B, kiitos!

Kommentit

 • Nelli

  Oi ihanaa meette Budapestiin!!! Mahtavaa matkaa ja nauttikaa kulttuurista 🙂
  Terveisiä meiltä kaikilta!

  • rosita

   Oo ihana-Nelli Hondurasista!
   Juu, me nautitaan, ollaan just ihanassa kahvilassa teellä ja katotaan ku joku mummo toi koiransa pissaamaan just tohon meidän ikkunan eteen, mahtavaa!

   Voisitko lähettää mulle uudestaan kutsun sinne teidän blogiin, kun en pääse enää sisään sinne jostain syystä, yhyyyy!!

  • Reetta

   Hei Nelli, meitäkin kiinnostaa teidän Hondurasi-blogi!

   • rosita

    Tää kommentti oli jostain syystä menny roskaviesteihin! Nyt vasta huomasin että tämmösenki tänne oot laittanu. Juu tervetuloa vain, Reetan kommentti!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.
Stoorin bloggaaja? Kirjaudu sisään tästä.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.